Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή αλλοδαπών- Έδειραν 37χρονο που πήγε να τους χωρίσει



Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου από τη Γεωργία, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του 37χρονου και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε τα ξημερώματα τραυματισμένος ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από ομάδα αλλοδαπών. 

‘Ολα ξεκίνησαν γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Δελφών με Αντωνίου Νάστου, όπου σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ 4-5 αλλοδαπών, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο 37χρονος ένοικος οικοδομής, πλησίον του επεισοδίου, κατέβηκε από το διαμέρισμα για να τους χωρίσει. Τότε, δέχτηκε επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, από όπου και αποχώρησε λίγη ώρα αργότερα.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου από τη Γεωργία, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του 37χρονου και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Η κακοκαιρία Boris «χτύπησε» την Ιταλία – Αγνοούμενοι και πλημμύρες στην Εμίλια Ρομάνια

Τα σχολεία σε όλη την Εμίλια-Ρομάνια έκλεισαν, δρόμοι επλήγησαν από κατολισθήσεις και η σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει διακοπεί σε ορισμένα σημεία. ...

Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό: Όπλα, λίρες και συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Φυλής ...

Σάλος στο Χ για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι»

Στο φόντο της φωτογραφίας με το γράφημα από δημοσκόπηση φαινόταν μια εσωτερική πισίνα, κάτι που παρατήρησαν οι χρήστες του X, το οποίο πήρε...