Ληστεία στο Νέο Ηράκλειο: Μάχη σώμα με σώμα ληστή και υπαλλήλου



Ο υπάλληλος έκανε μια προσπάθεια να απωθήσει τον δράστη, ο οποίος τον απειλούσε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Σκηνές που προκαλούν τρόμο εκτιλύχθηκαν σε ψιλικατζίδικο στο Νέο Ηράκλειο, όταν επίδοξος ληστής εισέβαλε στο κατάστημα και υπό την απειλή μαχαιριού διέταξε τον υπάλληλο να «αδειάσει» τα χρήματα της ταμειακής μηχανής μέσα σε μία σακούλα.

Σοκαρισμένος ο υπάλληλος ξεκίνησε να τοποθετεί τα χρήματα στη σακούλα ενώ στη συνέχεια έκανε μια προσπάθεια να απωθήσει τον δράστη, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Κι ενώ παλεύουν στον διάδρομο του ψιλικατζίδικου, στο κατάστημα εισβάλει η συνεργός του δράστη η οποία επιτίθεται και αυτή στον υπάλληλο.

Ύστερα οι δυό τους τράπηκαν σε φυγή ωστόσο άφησαν πίσω τους το μαχαίρι, στοιχείο που θα εξετάσουν οι αστυνομικές αρχές ώστε να διαπιστώσουν την ταυτότητα των δραστών.

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...