Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο των αρχών πληροφορία «φωτιά»

-

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα και όλοι προσπαθούν να βρεθούν οι αδίστακτοι δολοφόνοι της 20χρονης Καρολάιν.

Πάνω από 100 πολίτες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές καθώς θέλουν να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Όλες αυτές οι πληροφορίες θα κατηγοριοποιηθούν, θα αξιολογηθούν και στη συνέχεια οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θα προσπαθήσουν να τις συνδυάσουν με τα δεδομένα, που θα έχουν από κάμερες ασφαλείας, από ευρήματα στη μεζονέτα και από τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών.

Πληροφορία για τσιλιαδόρο
Ανάμεσα στις πληροφορίες, που έλαβαν και εκείνη που κάνει λόγο για έναν άνδρα, ο οποίος δεν έχει σχέση με τη γειτονιά και εθεάθη να κυκλοφορεί πεζός την επίμαχη ώρα. Στο μυαλό πολλών πρόκειται για τον τσιλιαδόρο της συμμορίας, για τους αστυνομικούς όμως μέχρι αυτήν την ώρα δεν είναι κάτι δεδομένο.
Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών ευελπιστούν να βρεθούν κοινά στοιχεία με άλλες παλαιότερες ληστρικές εισβολές, ώστε να αντλήσουν και από εκεί στοιχεία, ενώ το καλύτερο σενάριο θα ήταν να ταυτοποιηθεί γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα κάποιου σεσημασμένου στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Κάτι τέτοιο, όμως, ακόμα και εάν προκύψει, θα το κρατήσουν μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή, για ευνόητους λόγους.

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ