Εκοιμήθη ο εφημέριος του ναού Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων, Νικόλαος ΠανταζήςΣπούδασε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, ενώ παράλληλα ήταν πτυχιούχος ηλεκτρονικός. Χειροτονήθηκε διάκονος στις 13 Φεβρουαρίου 2005 από τον μακαριστό μητροπολίτη Γλυφάδας κυρό Παύλο και πρεσβύτερος στις 30 Απριλίου 2006 από τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρό Χριστόδουλο.

«Εκοιμήθη» χθες ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων, πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Πανταζής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο μακαριστός γεννήθηκε το 1963. Σπούδασε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, ενώ παράλληλα ήταν πτυχιούχος ηλεκτρονικός. Χειροτονήθηκε διάκονος στις 13 Φεβρουαρίου 2005 από τον μακαριστό μητροπολίτη Γλυφάδας κυρό Παύλο και πρεσβύτερος στις 30 Απριλίου 2006 από τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρό Χριστόδουλο.

Υπηρέτησε ως εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων και του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αντύπα της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Από το 2007 προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Επικοινωνιακή και Μορφωτική Υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΕΜΥΕΕ) ως Υπεύθυνος Κλάδων Διαδικτύου και Εκδόσεων και Τεχνικός Υπεύθυνος του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ενώ παράλληλα, μέχρι της κοιμήσεώς του, διετέλεσε πρόεδρος του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου «Η Ελπίς».

crossorigin="anonymous">

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 9 Αυγούστου, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλία: Δυναμώνουν τα μπλόκα των αγρότων

Στα μπλόκα σε διάφορα σημεία της χώρας και...

Kακοκαιρία Βarbara: Ποια δρομολόγια λεωφορείων δεν πραγματοποιούνται- Νέα ενημέρωση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, ισχύουν...

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων, στους 1.900 οι νεκροί

Στους 1.121 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από...

Κακοκαιρία «Barbara»: Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη

Δείτε σε ποιες περιοχές έχει ληφθεί ήδη απόφαση...

Θεσσαλία: Δυναμώνουν τα μπλόκα των αγρότων

Στα μπλόκα σε διάφορα σημεία της χώρας και ειδικότερα σε αυτά της Θεσσαλίας όπου βρίσκεται το κέντρο των κινητοποιήσεων παραμένουν οι αγρότες, ενισχύοντάς...

Kακοκαιρία Βarbara: Ποια δρομολόγια λεωφορείων δεν πραγματοποιούνται- Νέα ενημέρωση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, ισχύουν οι ακόλουθες μεταβολές

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων, στους 1.900 οι νεκροί

Στους 1.121 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον πρώτο σεισμό στην Τουρκία, σύμφωνα με την υπηρεσία καταστροφών της χώρας. Αυτό ανεβάζει τον...