Θάνατος Γαλλίδας στα Χανιά: Η εξάντληση και το άδειο μπουκαλάκι νερού στο σακίδιό της

Δίπλα στην άτυχη κοπέλα βρέθηκε και το κινητό της κλειστό

Η εξάντληση ενδέχεται να στοίχισε τη ζωή στην 29χρονη Γαλλίδα, η οποία εντοπίστηκε χθες νεκρή μόλις ένα χιλιόμετρο από το σημείο όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της στην παραλία του Κριού στην Παλαιόχωρα Χανίων.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένα άδειο μπουκάλι νερού του μισού λίτρου βρέθηκε μέσα στο σακίδιο της 29χρονης Βιολέτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα σήμερα η ΕΡΤ, το κινητό της δείχνει όλη τη διαδρομή που ακολούθησε. Η 29χρονη γύρισε μεσημεριανές – απογευματινές ώρες την ίδια διαδρομή πίσω αλλά προφανώς εξαντλήθηκε.

«Έχει αποκλειστεί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η εγκληματική ενέργεια. Το κορίτσι είχε γείρει στο πλάι και έτσι τη βρήκαν οι αστυνομικοί. Θεώρησε προφανώς από την κούραση ότι αν πάει δεξιά που έχει ένα μικρό μονοπάτι, θα κόψει δρόμο. Αυτή είναι η εκτίμηση που κάνουν οι Αρχές», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Τα ίχνη της Βιολέτ Γκιγκανό, χάθηκαν στις 24 Ιουνίου. Εντοπίστηκε χθες νεκρή από άντρες της ασφάλειας Χανίων οι οποίοι με τη βοήθεια της τεχνολογίας ακολούθησαν μέχρι κάποιο σημείο το στίγμα του κινητού και στην συνέχεια «χτένισαν» την περιοχή μέχρι που την εντόπισαν περίπου 300 μέτρα από το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 που οδηγεί από το Ελαφονήσι στην Παλαιόχωρα. Δίπλα στην άτυχη κοπέλα βρέθηκε και το κινητό της κλειστό.

Ο ιατροδικαστής Ρεθύμνου που έφτασε στο σημείο εξέτασε τη σορό και τις επόμενες ώρες θα προχωρήσει σε νεκροψία νεκροτομή, ενώ για την ανάσυρση της χρειάστηκε η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ.

Ροή Ειδήσεων

Νέοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ στην περιφέρεια της Δαμασκού

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συριακού υπουργείου Άμυνας, συστοιχίες...

Σπάρτη: Νεκρός άνδρας μετά από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο οίκημα

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν επτά πυροσβέστες...

Τριμερής σύνοδος κορυφής ΗΠΑ, Ιαπωνίας και Φιλιππίνων στις 11 Απριλίου

Ο αμερικανός πρόεδρος, ο ιάπωνας πρωθυπουργός και ο...

Νέοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ στην περιφέρεια της Δαμασκού

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συριακού υπουργείου Άμυνας, συστοιχίες της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν ισραηλινούς πυραύλους και «κατέρριψαν κάποιους» από αυτούς. ...

Σπάρτη: Νεκρός άνδρας μετά από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο οίκημα

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα. Ένας...

Τριμερής σύνοδος κορυφής ΗΠΑ, Ιαπωνίας και Φιλιππίνων στις 11 Απριλίου

Ο αμερικανός πρόεδρος, ο ιάπωνας πρωθυπουργός και ο φιλιππινέζος πρόεδρος θα συζητήσουν το «κοινό όραμα» για τον «ανοικτό και ελεύθερο Ινδο-Ειρηνικό», σημειώνεται στην...