Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι στη Θεσσαλονίκη – 300 κλήσεις στην Πυροσβεστική



Κλειστό είναι το τούνελ του Ευόσμου στην Περιφερειακή οδό.

Με σφοδρότητα πλήττει το κύμα κακοκαιρίας την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, με έντονες βροχές, καταιγίδες και πλημμυρικά φαινόμενα. Έντονα είναι τα φαινόμενα και σε Στερεά Ελλάδα και Εύβοια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί περίπου 500 κλήσεις για άντληση υδάτων και κοπές δέντρων, από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στο κέντρο της πόλης, επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει. Στις Συκιές, τα ορμητικά νερά παρέσυραν αυτοκίνητο το οποίο κατέληξε μέσα σε ένα ιχθυοπωλείο. Η δύναμη του νερού ήταν τέτοια έσπασε την είσοδο του καταστήματος και το αυτοκίνητο μπήκε μέσα, μαζί με φερτά υλικά όπως πέτρες και χώματα.

Κλειστό είναι το τούνελ του Ευόσμου στην Περιφερειακή οδό. 

Μικροπροβλήματα από την κακοκαιρία και στο Βόλο, με την πυροσβεστική να προχωρά σε τέσσερις αντλήσεις υδάτων τα ξημερώματα.

Το βράδυ της Κυριακής, εστάλη μήνυμα από το 112 στη Θεσσαλία και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο.

Στο μήνυμα, γίνεται σύσταση για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε εχθές η ΕΜΥ, μέχρι και το απόγευμα, στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα, θα σημειωθούν κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. 

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Φωτιά στη Σαλαμίνα – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2...

DW: «Μπαράζ» επαφών Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Με βαριά πολιτική αλλά και οικονομική ατζέντα αναμένεται...

Ρώμη: Σνελήφθη Ελληνοαυστραλός για τη δολοφονία δύο γυναικών στη Μελβούρνη πριν 47 χρόνια

Η Αυστραλιανή αστυνομία είχε κάνει λόγο για βάρβαρο, ακραίο έγκλημα και αργότερα, έκανε γνωστό ότι εντόπισε τον δράστη χάρη σε τεστ του dna ...

Φωτιά στη Σαλαμίνα – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2 ελικόπτερα ...

DW: «Μπαράζ» επαφών Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Με βαριά πολιτική αλλά και οικονομική ατζέντα αναμένεται ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν στις ΗΠΑ για τη ΓΣ του ΟΗΕ. Τετ-α-τετ με Κάμαλα Χάρις...