Συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τον Γιώργο Ζαμπέτα: Παρατείνονται τα δρομολόγια των ΜΜΜTα μέσα μαζικής μεταφοράς θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους, κατά μία ώρα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά την αποχώρησή του με τη λήξη της συναυλίας.

Νεότερη ενημέρωση σχετικά με τη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «Γιώργος Ζαμπέτας, ο πιο καλός ο μαθητής»  τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο:

Από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ.,  όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συναυλία,  μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια που θα βρίσκονται μπροστά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Tα μέσα μαζικής μεταφοράς θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους, κατά μία ώρα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού,κατά την αποχώρηση του με τη λήξη της συναυλίας.

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

«Ακάθεκτο» προς κατασκευή νέου πυρηνικού εργοστασίου

Την κατασκευή ενός νέου πυρηνικού εργοστασίου στη νοτιοδυτική...

Οικονόμου: Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις

Ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης ...

Θεσσαλονίκη: Πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο άτομο σε αυλή

Η κλήση που έλαβε το κέντρο επιχειρήσεων της...

Έγραψε ιστορία ο Μέσι: Έφτασε τα 1000 ματς στη μυθική καριέρα του (pics)

Ιστορικό είναι το παιχνίδι απέναντι στην Αυστραλία για...

«Ακάθεκτο» προς κατασκευή νέου πυρηνικού εργοστασίου

Την κατασκευή ενός νέου πυρηνικού εργοστασίου στη νοτιοδυτική επαρχία Χουζεστάν, ανακοίνωσε σήμερα ο ιρανικός Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (OIEA)  στην κρατική τηλεόραση. Η κατασκευή...

Οικονόμου: Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις

Ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης «Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει...

Θεσσαλονίκη: Πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο άτομο σε αυλή

Η κλήση που έλαβε το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στις 19:22 ανέφερε ότι έχει ξεσπάσει φωτιά στον αύλειο χώρο παραπήγματος ...