Περιστέρι: 25χρονος προσπάθησε να «λαδώσει» νοσηλεύτρια για εικονικό εμβολιασμό

Με ένα έτοιμο μήνυμα γραμμένο στο κινητό του τηλέφωνο, έφτασε σε εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι ένας 25 χρόνος ο οποίος έπρεπε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Στο μήνυμα έγραφε ότι θα μπορούσε να δώσει χρήματα στη νοσηλεύτρια αρκεί να μην του κάνει το εμβόλιο αλλά να δηλώσει κανονικά στο σύστημα τον εμβολιασμό του. Πραγματι μόλις μπήκε στο χώρο για να γίνει η δεύτερη δόση, χωρίς να μιλήσει, έδειξε το μήνυμα στην νοσηλεύτρια. Εκείνη του απάντησε φωναχτά ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ότι θα έπρεπε να κάνει κανονικά το εμβόλιο αν θα ήθελε να πάρει το πιστοποιητικό.

Ο 25 χρόνος δεν έκανε πίσω και άρχισε να λέει στη γυναίκα ότι πονάει πολύ το στομάχι του. Εκείνη του πρότεινε να τον μεταφέρουν στον χώρο νοσηλείας που υπάρχει στο εμβολιαστικο κέντρο.

Σύμφωνα με όσα είπε στους προϊσταμένους της αργότερα η γυναίκα, ο 25 χρόνος της είπε σιγανά στο αυτί αν θα μπορούσε να κάνει εκεί τον εικονικό εμβολιασμό και όταν η νοσηλεύτρια του απάντησε αρνητικα τότε εκείνος βγήκε από το εμβολιαστικο και εξαφανίστηκε.
Οι υπεύθυνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο τμήμα Περιστεριού και από τη λίστα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα στοιχεία του και σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία υπαλλήλου.

Ροή Ειδήσεων

Δέντρα έκτασης 16 ποδοσφαιρικών γηπέδων καίγονταν κάθε λεπτό το 2021

Δέντρα που κάλυπταν έκταση περίπου 16 γηπέδων ποδοσφαίρου...

ΝΑΤΟ: Παρέμβαση εάν απειληθεί η σταθερότητα σε Σερβία- Κόσοβο

«Παρά τη βελτίωση της κατάστασης στην περιοχή, είναι...

Φονικό στη Άρτα: Προφυλακίστηκε ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του, το έγκλημα έγινε...

Σπάρτη: Πέθανε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Το παιδάκι ξύπνησε γύρω στις 7 το πρωί...

Δέντρα έκτασης 16 ποδοσφαιρικών γηπέδων καίγονταν κάθε λεπτό το 2021

Δέντρα που κάλυπταν έκταση περίπου 16 γηπέδων ποδοσφαίρου χάνονταν κάθε λεπτό σε δασικές πυρκαγιές το 2021, σύμφωνα με νέα έκθεση του Global Forest...

ΝΑΤΟ: Παρέμβαση εάν απειληθεί η σταθερότητα σε Σερβία- Κόσοβο

«Παρά τη βελτίωση της κατάστασης στην περιοχή, είναι ευθύνη όλων των πλευρών –ιδιαίτερα των αξιωματούχων από το Βελιγράδι και την Πρίστινα– να αποτρέψουν...

Φονικό στη Άρτα: Προφυλακίστηκε ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του, το έγκλημα έγινε σε συνθήκες «βρασμού ψυχικής ορμής», ενώ μεταξύ άλλων σημειώνει, πως ο φερόμενος δράστης, αρνείται την...