Τα όπλα είχαν εντοπισθεί αρχικά σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα και μεταφέρθηκαν στα Εξάρχεια πριν από τρεις μήνες.
Tη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι μία 80χρονη γυναίκα, χήρα λαϊκού τραγουδιστή, πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Εξαρχείων και είπε ότι σε διαμέρισμα το οποίο της ανήκει -στην οδό Βουλγαροκτόνου- υπάρχουν 3 χειροβομβίδες, τρια πιστόλια και τέσσερα σακουλάκια που περιέχουν σφαίρες.
Η γυναίκα δεν ενημέρωσε την Αστυνομία για τον οπλισμό και τον μετέφερε στο δεύτερο σπίτι στην οδό Βούλγαροκτόνων στα Εξάρχεια.
Ο τραγουδιστής φαίνεται να τα είχε εντοιχίσει σε ειδική κρύπτη ενώ έχουν σταλεί για βαλλιστική προκειμένου να διαπιστωθεί αν και πού εχουν χρησιμοποιηθεί. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Εξαρχείων.
Η γυναίκα συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.