Παίδων Αγία Σοφία: Κατά προτεραιότητα προκήρυξη θέσεων αναισθησιολόγων


Έως ότου ολοκληρωθεί η προκήρυξη θα γίνει μετακίνηση αναισθησιολόγων, ώστε να λειτουργήσει άλλη μια θέση χειρουργείου στο νοσοκομείο.

Άμεσες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης αναισθησιολόγων στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», αποφάσισε το υπουργείο Υγείας μετά τη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου με αντιπροσωπείες της ΕΙΝΑΠ και του νοσοκομείου.

Προκηρύσσονται άμεσα θέσεις αναισθησιολόγων κατά προτεραιότητα για το Αγία Σοφία, ενώ έως ότου ολοκληρωθεί θα γίνει μετακίνηση αναισθησιολόγων, ώστε να λειτουργήσει άλλη μια θέση χειρουργείου.

Η συνάντηση του Θάνου Πλεύρη και της Μίνας Γκάγκα με την ΕΙΝΑΠ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα συναντήθηκαν σήμερα με το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΙΝΑΠ και 5μελή Επιτροπή από το Παίδων Αγία Σοφία για το θέμα των αναισθησιολόγων.

Κατά τη συνάντηση και μετά από προτάσεις της ΕΙΝΑΠ αποφασίστηκαν οι άμεσες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Συγκεκριμένα:

– Η προκήρυξη θέσεων του Αγία Σοφία για αναισθησιολόγους και λοιπές απαραίτητες θέσεις θα γίνει κατά προτεραιότητα

– Η ενίσχυση του νοσοκομείου θα γίνει με μετακίνηση αναισθησιολόγων μέχρι την ολοκλήρωση της προκήρυξης ώστε να λειτουργήσει άλλη μία θέση χειρουργείου.

Σε συνεννόηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία θα επανασχεδιαστεί ο προγραμματισμός για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των χειρουργείων.

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Τι αναζήτησαν οι Έλληνες στην Google το 2022

Η «ψηφιακή ταυτότητα» της χώρας μας - Ποιες...

Στην ΑΔΕΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Ζήτησε τα στοιχεία για κάθε άρση απορρήτου που...

Εντείνονται οι ανησυχίες για ύφεση- Πτώση του S&P 500 για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση

Με πτώση τερμάτισε ο δείκτης S&P 500 για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση, καθώς οι συναλλασσόμενοι έχουν αρχίσει να αναλογίζονται το ενδεχόμενο ύφεσης και μαζί...

Τι αναζήτησαν οι Έλληνες στην Google το 2022

Η «ψηφιακή ταυτότητα» της χώρας μας - Ποιες οι κυριότερες αναζητήσεις της χρονιάς ...

Στην ΑΔΕΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Ζήτησε τα στοιχεία για κάθε άρση απορρήτου που αφορά πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηγεσία των ΕΔ - «Με την εθνική ασφάλεια, παιχνίδια δεν πρόκειται να...