Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία ο οδηγός που «θέρισε» τον 47χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη (φώτο-βίντεο)

-

Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης – Είχε προκαλέσει ξανά ατύχημα

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 21χρονο ο οποίος «θέρισε» τον 47χρονο διανομέα φαγητού αργά τη νύχτα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 21χρονος είναι Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία ενώ πριν λίγους μήνες είχε ξανά ατύχημα με το σπορ αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, γείτονας του 21χρονου πατέρα δύο παιδιών αποκάλυψε ότι ο υπαίτιος του φονικού τροχαίου, ο οποίος δεν διέθετε καν δίπλωμα οδήγησης και φέρεται ότι παραβίασε διαδοχικά τρεις ερυθρούς σηματοδότες πριν παρασύρει το δίκυκλο του άτυχου 47χρονου, είχε ρίξει πάνω σε ένα δέντρο το αυτοκίνητό του, μάρκας Audi TT.

«Το παιδί πήρε ένα αμάξι και γύριζε εδώ κι εκεί. Κάποιοι είπαν ότι μια θεία του από το εξωτερικό τού έστειλε κάποια χρήματα και πήρε αυτό το αυτοκίνητο το διθέσιο. Είπαν ότι του έστειλε 5.000 ευρώ και το έπαιρνε και έτρεχε. Μια φορά το τράκαρε σε ένα δέντρο στη γειτονιά. Έπαθε ζημιά 800 ευρώ. Αυτό έγινε πριν μήνες. Το χτύπησε στο δέντρο, πήγε και το έφτιαξε» ανέφερε ο ηλικιωμένος.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η οικογένεια του 21χρονου Ρομά, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ασχολείται με τη συλλογή παλαιών αντικειμένων, κυρίως σίδερου και χαλκού.

«Είναι φτωχοί άνθρωποι. Ο μπαμπάς δουλεύει, συλλέγει σίδερα και ρούχα. Η μάνα του τα καθαρίζει, τα πλένει» τόνισε άλλος γείτονας.

ΠΗΓΗpronews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ