Σε σοκ η οικογένεια της μαραθωνοδρόμου – Πριν δύο χρόνια πέθανε και το άλλο τους παιδί

-

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Κουφαλίων της Θεσσαλονίκης από τον άδικο χαμός της 42χρονης συντοπίτισσάς τους Δήμητρας Ιορδανίδου – Όλοι κάνουν λόγο για μια εξαιρετική κοπέλα και οικογένεια που για δεύτερη φορά δοκιμάζεται με τον πλέον τραγικό τρόπο αφού μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια έχασε και τα δύο της παιδιά

Δεν υπάρχουν λόγια που θα μπορούσαν να περιγράψουν την οδύνη και το σοκ των γονιών της 42χρονης Δήμητρας Ιορδανίδου, της μαραθωνοδρόμου που το πρωί της Τρίτης (2/11) έχασε τη ζωή της την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατο της. Όπως έγινε γνωστό η αθλήτρια παρασύρθηκε από φορτηγό στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να βγει τραγικό θάνατο.

«Μέσα σε δύο χρόνια έχασαν και τα δύο τους παιδια»

Το πιο τραγικό είναι ότι η 42χρονη είναι το δεύτερο του καθηγητή Χρήστου και της Κικής Ιορδανίδου, που «χάνεται» μέσα σε χρονικό διάστημα λιγότερο από 2 χρόνια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Newsbomb.gr, η κα. Χρυσή Γκαλιπίδου πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κουφαλίων, τον Ιανουάριο του 2019, η οικογένεια έχασε τον πρωτότοκο γιο της Γιώργο, μετά από ασθένεια.

«Όλοι εδώ ήμαστε σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι από αυτή την τραγωδία που ζει αυτή η οικογένεια. Είμασταν οικογενειακοί φίλοι και μάλιστα ο πατέρας της Δήμητρας ήταν καθηγητής μου. Είναι υπέροχοι άνθρωποι και πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ πόσο δύσκολο είναι αυτό το οποίο βιώνουν», αναφέρει στο Newsbomb.gr, η κα. Γκαλιπίδου.

Και προσθέτει: «η οικογένεια είχε μόνο αυτά τα δυο παιδιά τον Γιώργο που ζούσε στην Αγγλία και ήταν συμμαθητής μου και αγαπημένος μου φίλος και την Δήμητρα που ήταν τρία χρόνια μικρότερη. Η Δήμητρα ζούσε στην Θεσσαλονίκη όμως ερχόταν συχνά εδώ, όπου μένουν οι γονείς. Είχε πάθος με το ποδήλατο. Είναι τραγικό να συμβεί μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια να χάσεις και τα δυο σου παιδιά».

Η καριέρα στον αθλητισμό
Να σημειωθεί ότι η Δήμητρα Ιορδανίδου ήταν δρομέας μεγάλων αποστάσεων και εργάζονταν στον φορέα «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας» που ασχολείται με την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Η 42χρονη αθλήτρια που είχε κατακτήσει δύο φορές την 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές της 4η θέση στο Μαραθώνιο της Αθήνας, είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους μαραθώνιους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία.

Είχε αγωνιστεί με τέσσερα διαφορετικά σωματεία αρχικά με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια με το ΓΑΣ Κουφαλίων, με τον Ηρακλή και με τον Τρίτων Θεσσαλονίκης.

Δείτε την gallery φωτογραφίες της Δήμητρας Ιορδανίδου στο newsbomb.gr

ΠΗΓΗnewsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ