Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα (φωτογραφίες) 


Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στο «τελευταίο αντίο» στον μεγάλο τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα στο νεκροταφείο Ζωγράφου. 

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα στο νεκροταφείο Ζωγράφου. 

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής άφησε την τελευταία του πνοή την 1η Οκτώβρη στα 85 του χρόνια, στο Ασκληπιείο νοσοκομείο της Βούλας, όπου νοσηλευόταν μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

κηδεια κοκοτα

Στον Ι.Ν Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης πλήθος κόσμου μαζέυτηκε για το ύστατο χαίρε στον Σταμάτη Κόκοτα ενώ δεκάδες είναι τα στεφάνια που έχουν στείλει ενώσεις, σύλλογοι και οικογένειες.

kokotas

κοκοτας

Ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου.

κηδεία κόκοτα

κηδεία κόκοτα

kideia kokota

Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου στη μνήμη του αείμνηστου τραγουδιστή.

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Εκρήξεις συσκευών της Hezbollah: Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το μυστήριο παραμένει σχετικά με την προέλευση και...

Ζωγράφου: Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης φυλακών που έκλεβε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκαν συνολικά14 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν τις...

Εκρήξεις συσκευών της Hezbollah: Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το μυστήριο παραμένει σχετικά με την προέλευση και την κατασκευή των συσκευών επικοινωνίας - Γιατί έγινε η επίθεση τώρα; Πώς πυροδοτήθηκαν οι συσκευές; ...

Ζωγράφου: Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης φυλακών που έκλεβε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκαν συνολικά14 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν τις τελευταίες 8 ημέρες - Άνω των 300.000 ευρώ η αξία των οχημάτων ...

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστροφή Κασσελάκη στα καθήκοντά του ζητά η μεγαλύτερη νομαρχιακή επιτροπή

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παρέμβαση λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ...