Ζεφύρι: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά το επεισόδιο με τους 100 πυροβολισμούς

-

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Παρασκευής στο Ζεφύρι, μετά τους πυροβολισμούς που αναστάτωσαν τα Άνω Λιόσια το βράδυ της Τετάρτης. Ισχυρές δυνάμεις της ΕΚΑΜ αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν ελέγχους σε σπίτια στην περιοχή.

Οι εικόνες με τους περισσότερους από 100 πυροβολισμούς των Ρομά έξω από ένα σπίτι στην περιοχή των Άνω Λιοσίων ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να υποπέσουν στην αντίληψη των αστυνομικών αρχών.

Το newsit.gr παρουσίασε χθες τις πρωτοφανής εικόνες στις οποίες οι Ρόμα πυροβολούν με πιστόλια, ούζι αλλά και με τροποποιημένα όπλα. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονταν κι ένα περίστροφο το οποίο εξετάζεται εάν έχει κλαπεί από αστυνομικό, καθώς πάνω του φέρει σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτή την ώρα στο σπίτι στο Ζεφύρι βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις με πάνοπλους άνδρες των ΕΚΑΜ αλλά και άλλων ειδικών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να λύσουν το μυστήριο με τους πυροβολισμούς αλλά και το πως βρέθηκαν τα όπλα στην κατοχή των Ρομά.

ΠΗΓΗnewsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ