Θεσσαλονίκη: Σε ειδική κρύπτη καρότσας έκρυβε 26 Σύρους πρόσφυγεςΣε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στην οροφή καρότσας φορτηγού, μετέφερε διακινητής 26 πρόσφυγες από τη Συρία, και μεταξύ αυτών τέσσερα συνοδευόμενα ανήλικα.

Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε το προηγούμενο 24ωρο από αστυνομικούς στην περιοχή του Καβαλλαρίου, έξω από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ελεγχθεί.

Στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν οι πρόσφυγες που, όπως ανακοινώθηκε, δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο 41 ετών οδηγός του φορτηγού, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς- προώθησης μεταναστών, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ορεστιάδας για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Ερντογάν: Ξεκίνησε τα τραγούδια – Πλησιάζουν οι εκλογές

Ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε να τραγουδάει ερωτικό τραγούδι...

Φάρμακο για Covid-19 | ΣΚΑΪ

Tο φάρμακο μπορεί να "κλειδώσει" τη "θύρα εισόδου"...

Πάνω από 500 εκτελέσεις το 2022, σύμφωνα με ΜΚΟ

Το Ιράν εκτέλεσε περισσότερους από 500 ανθρώπους το...

Τουρκία: 70 παραβιάσεις και 5 εμπλοκές πάνω από το Αιγαίο

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ ειδικότερα, πάνω από...

Ερντογάν: Ξεκίνησε τα τραγούδια – Πλησιάζουν οι εκλογές

Ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε να τραγουδάει ερωτικό τραγούδι μαζί με δημοφιλή τραγουδιστή της Τουρκίας ...

Φάρμακο για Covid-19 | ΣΚΑΪ

Tο φάρμακο μπορεί να "κλειδώσει" τη "θύρα εισόδου" που χρησιμοποιεί ο κορονοϊός SARS-CoV-2 για να εισδύσει στα ανθρώπινα κύτταρα και να τα μολύνει. ...

Πάνω από 500 εκτελέσεις το 2022, σύμφωνα με ΜΚΟ

Το Ιράν εκτέλεσε περισσότερους από 500 ανθρώπους το 2022, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αριθμό των εκτελέσεων το 2021 και εντείνει την ανησυχία για...