Θωρακοχειρουργός Νικολαΐδη- ΣΚΑΪ 100.3: Μου έλεγε πως τα πράγματα δυσκολεύουν“Έπασχε από έναν όγκο ο οποίος έχει δύσκολη ανταπόκριση στην χημιοθεραπεία και είναι σχετικά ανθεκτικός” τόνισε ο κος Ηλιάδης προσθέτοντας πως επρόκειτο για έναν όγκο ο οποίος ως έκταση νόσου είχε προχωρήσει μέσα στον θώρακα.

“Έχοντας μιλήσει πριν από μερικές εβδομάδες με τον Αλέξανδρο, μου περιέγραψε ότι τα πράγματα είχαν δυσκολέψει αλλά είχε πάντα το σθένος να θέλει να προσπαθήσει να το ξεπεράσει και να δίνει μια αισιοδοξία να υπάρχει, για να το παλέψει” περιέγραψε ο διευθυντής της θωρακοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Υγεία, Κοσμάς Ηλιάδης και γιατρός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3 και την Κατερίνα Δράκου.

“Έπασχε από έναν όγκο ο οποίος έχει δύσκολη ανταπόκριση στην χημιοθεραπεία και είναι σχετικά ανθεκτικός” τόνισε ο κος Ηλιάδης προσθέτοντας πως επρόκειτο για έναν όγκο ο οποίος ως έκταση νόσου είχε προχωρήσει μέσα στον θώρακα.

Οι Ογκολόγοι κατάφεραν να περιορίσουν τη νόσο ώστε να μπορέσει ο όγκος να αφαιρεθεί χειρουργικά, εξηγήσε προσθέτοντας πως εν συνεχεία ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης υποβλήθηκε σε κάποιες θεραπείες εντούτοις κάποιες μεταστάσεις που είχαν ήδη γίνει συντέλεσαν στο να επέλθει το μοιραίο.

“Σε όλη την διαδρομή, σε όλες τις μάχες το πάλεψε με το ίδιο σθένος και τα ψυχικά του χαρίσματα ήταν πραγματικά ίσως σε μεγαλύτερα αποθέματα απ’ ό, τι τα σωματικά” σχολίασε.

Ξεκινώντας την θεραπεία με τους ογκολόγους ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε ήδη αρχίσει να κερδίζει κάποιες μάχες ενάντια στον καρκίνο, γεγονός που τον είχε κάνει να αισιοδοξεί.

Όταν πια η κλινική του εικόνα έδειχνε πως κάτι επανεμφανίζεται και η κατάσταση γινόταν δυσκολότερη, διατήρησε την ψυχραιμία του και όπως διαφαινόταν από τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες είχε δύναμη για να το παλέψει.

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές

«Μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές...

Ιταλία: Αγνοούμενοι από κατολίσθηση στην Ίσκια εξαιτίας σφοδρής κακοκαιρίας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκφράζονται φόβοι ότι ο...

Σαν σήμερα, το 1943 οι Ναζί εκτελούν στο Μονοδένδρι Λακωνίας 118 Έλληνες ομήρους

Το 1885 φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μετεωρίτης και το 1922...

Τελευταία ευκαιρία για τα χρέη στην εφορία

Την ευκαιρία να κλείσουν τις φορολογικές υποθέσεις που εκκρεμούν...

Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές

«Μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη», τόνισε ο...

Ιταλία: Αγνοούμενοι από κατολίσθηση στην Ίσκια εξαιτίας σφοδρής κακοκαιρίας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να φθάσει τους οκτώ.  ...

Σαν σήμερα, το 1943 οι Ναζί εκτελούν στο Μονοδένδρι Λακωνίας 118 Έλληνες ομήρους

Το 1885 φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μετεωρίτης και το 1922 ο βρετανός αρχαιολόγος Χάουαρντ Κάρτερ εισέρχεται στον τάφο του Τουταγχαμών στην Αίγυπτο ...