Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Υπάρχει η τάση να ασχολείσαι νωρίς σήμερα με αρνητικά συναισθήματα ή δύσκολα θέματα. Η εμμονική συμπεριφορά είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και μπορεί να μπεις στον πειρασμό να εκφραστείς έμμεσα.

Μπορεί να είναι απογοητευτικό στην καλύτερη περίπτωση και καταστροφικό στη χειρότερη, αλλά είναι αρκετά παροδικό και διαχειρίσιμο. Μια παλιά πληγή ή αγανάκτηση μπορεί να έρθει στην επιφάνεια.

Δίδυμοι: Οι ενέργειες νωρίς σήμερα μπορεί να είναι φορτισμένες ή τεταμένες και τείνουν να προκαλούν υποψίες. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη έλξη ή παρορμήσεις που προέρχονται από ένα βαθύ μέρος. Ή υπάρχουν υπενθυμίσεις μιας δύσκολης στιγμής και περίπλοκα συναισθήματα.

Οι σχέσεις μπορεί να μην είναι απλές και θα μπορούσες να αισθανθείς κάποιες συναισθηματικές παγίδες σε ορισμένες από τις αλληλεπιδράσεις σου. Πρόσεξε να μην κρατήσεις κάτι μόνο επειδή φοβάσαι να το αφήσεις.

crossorigin="anonymous">

Καρκίνος: Μερικές συνεχείς εντάσεις είναι πιθανές νωρίς σήμερα, ειδικά αν κάποιος αντιστέκεται ή στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου. Το να αισθάνεσαι συγκρατημένη, ελεγχόμενη ή κατευθυνόμενη μπορεί να είναι απογοητευτικό τώρα.

Όσοι βρίσκονται κοντά σου μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι και μπορεί να είναι εύκολο για τους άλλους να πατήσουν τα κουμπιά σου. Επικεντρώσου στην απομάκρυνση από παλιά πρότυπα σχέσεων που δεν ήταν πολύ επιτυχημένα στο παρελθόν για καλύτερα αποτελέσματα. Ευτυχώς αυτή η αποστολή γίνεται πιο εύκολη όσο εξελίσσεται η μέρα.

Λέων: Οι διελεύσεις νωρίς σήμερα συνεχίζουν να προκαλούν ένταση που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου. Είναι πολύ εύκολο για κάποιον ή κάτι να πυροδοτήσει ευαίσθητες περιοχές της ψυχής σου. Οι ανησυχίες για την εργασία ή την υγεία μπορεί να επηρεάσουν την απόλαυση απλών συνδέσεων, προσωπικών ενδιαφερόντων και ελαφρών συζητήσεων.

Ροή Ειδήσεων

Κακοκαιρία «Barbara»: Τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο και αύριο σε χαμηλό υψόμετρο

Επιμένει η κακοκαιρία με κατά τόπους χιονοπτώσεις και...

Λακωνία: Αιτήσεις για αποζημιώσεις αγροτικών εκμεταλλεύσεων από πλημμύρες

Έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 μπορούν να υποβάλουν...

Το ποδόσφαιρο καταδίκασε τη… μεζούρα

Τι αποφάσισε το Δ.Σ της Super League...

Αργυρούπολη: Πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο επί της Βουλιαγμένης

Πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες λίγο...

Κακοκαιρία «Barbara»: Τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο και αύριο σε χαμηλό υψόμετρο

Επιμένει η κακοκαιρία με κατά τόπους χιονοπτώσεις και την Πέμπτη - Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με χιονόνερο και χιονοπτώσεις κατά διαστήματα και στα βόρεια...

Λακωνία: Αιτήσεις για αποζημιώσεις αγροτικών εκμεταλλεύσεων από πλημμύρες

Έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για αποζημιώσεις επιχειρήσεων και αγροτικών εκμεταλλεύσεων σε περιοχές του Δήμου Ευρώτα που πλημμύρισαν στις...

Το ποδόσφαιρο καταδίκασε τη… μεζούρα

Τι αποφάσισε το Δ.Σ της Super League – Θλιβερή μειοψηφία και μοναξιά για την ΑΕΚ και τις πρακτικές Μελισσανίδη.Περισσότερα σε λίγο…Η ανακοίνωση:To...