Καταγγελία νοσηλεύτριας για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της από γιατρό στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Την σεξουαλική παρενόχλησή της από γιατρό του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, κατάγγειλε με γραπτή αναφορά της στη Διοίκηση του Νοσοκομείου νοσηλεύτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο Διοικητής του Ιδρύματος Λευτέρης Μαρκάκης, κάλεσε την καταγγέλλουσα και τον γιατρό, ενώ διατάχθηκε άμεσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Συγκεκριμένα, η νοσηλεύτρια καταγγέλλει ότι ο γιατρός κατά τη διάρκεια επικοινωνίας τους άφησε σεξουαλικά και ασεβή υπονοούμενα, χωρίς αυτή η στάση να περιοριστεί στο πλαίσιο μιας μεμονωμένης επαφής. Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με την νοσηλεύτρια, η παρενόχλησή της συνεχίστηκε και εντός του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, χρειάστηκε να αλλάξει διεύθυνση κατοικίας, μετά από την πίεση που της ασκούνταν από τον συγκεκριμένο γιατρό, σχετικά με τον τόπο διαμονής της.

Και ενώ η συγκέντρωση στοιχείων γίνεται με μεγάλη προσοχή, υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχει και άλλη νοσηλεύτρια που παρενοχλήθηκε από το ίδιο πρόσωπο.

Ροή Ειδήσεων

Επιτροπή: Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας – Σε ποιους χώρους την πετάμε

Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας έδωσε η Επιτροπή...

Πράσινο φως από τη Γερμανία για την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Σουηδίας...

Άδειες fast track για ΑΠΕ και υποχρεωτικά φωτοβολταϊκά σε εμπορικά, δημόσια κτίρια και νέες κατοικίες

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράμετρος που έχει να κάνει με τα φωτοβολταϊκά υπάρχει στις προτάσεις της Κομισιόν για την ενεργειακή απεξάρτηση από την Ρωσία που...

Επιτροπή: Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας – Σε ποιους χώρους την πετάμε

Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας έδωσε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στις 17:00 από τον υπουργό Υγείας, Θάνο...

Πράσινο φως από τη Γερμανία για την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Σουηδίας και της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κριστιάνε Χόφμαν, μετά...