Το Μαξίμου έστειλε διαδραστικούς πίνακες σε σχολείο

Πρόκειται για ένα κτίριο που είχε υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές από το πέρασμα του καταστροφικού σεισμού και στα τέλη του Φεβρουαρίου χτύπησε μετά από καιρό και πάλι το κουδούνι στο συγκεκριμένο σχολείο.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό το συγκεκριμένο σχολείο μοιραζόταν τους οικίσκους μαζί με άλλο δημοτικό σχολείο και κάθε εβδομάδα το ένα σχολείο λειτουργούσε ολοήμερο και το άλλο απογευματινή βάρδια. Ωστόσο, πλέον οι μαθητές επέστρεψαν στην κανονικότητα και σταδιακά θα λειτουργήσουν και τα ολοήμερα τμήματα.

Το πρωθυπουργικό γραφείο με φροντίδα του διευθυντή του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, έστειλε διαδραστικούς πίνακες στο σχολείο προκειμένου να ενισχυθεί η ψηφιακή διδασκαλία των 208 μαθητών που φιλοξενεί.
Όπως σημειώνει σε επιστολή του ο διευθυντής του σχολείου πρόκειται για «ένα σχολείο χαράς, ανοιχτό στους γονείς και την τοπική κοινωνία».

Ευχαριστεί δε για την ευγενική χειρονομία, όπως σημειώνει, προσφορά των διαδραστικών πινάκων καταλήγοντας πως «εργαζόμαστε για ένα δημιουργικό σχολείο που θα παρέχει στους μαθητές πολυδιάστατη εκπαίδευση, για την εκπλήρωση των ιδιαίτερων ταλέντων και των δυνατοτήτων τους που ταυτόχρονα θα προάγει τη συνεργασία μεταξύ των μαθητών και των δασκάλων».

Ροή Ειδήσεων

Σαντορίνη: Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά...

Γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Την ζωή της έχασε μία γυναίκα στο Κιάτο Κορινθίας,...

Σύλληψη 17 ατόμων στον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου

Στη σύλληψη 17 ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων προχώρησε...

Ξάνθη: Έβαζε παράνομα μετανάστες στη χώρα με… κλεμμένο όχημα

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου στον οικισμό...

Σαντορίνη: Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη,...

Γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Την ζωή της έχασε μία γυναίκα στο Κιάτο Κορινθίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η γυναίκα, 61 ετών, παρασύρθηκε...

Σύλληψη 17 ατόμων στον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου

Στη σύλληψη 17 ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων προχώρησε χθες Σάββατο, η ΕΛ.ΑΣ πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού αγώνα...