Σκέρτσος στον ΣΚΑΪ: Το καλάθι του νοικοκυριού εργαλείο ελέγχου και ανταγωνισμούΌπως τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, η οικονομία μας μεγεθύνεται, η πολιτική της κυβέρνησης ενθαρρύνει τις επενδύσεις, μειώνει την ανεργία, υποστηρίζει τα εισοδήματα

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης αποδίδουν, παρά τις υψηλές πληθωριστικές πιέσεις, τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. 

Όπως τόνισε, η οικονομία μας μεγεθύνεται, η πολιτική της κυβέρνησης ενθαρρύνει τις επενδύσεις, μειώνει την ανεργία, υποστηρίζει τα εισοδήματα και με την περαιτέρω στήριξη με τα αναγκαία επιδόματα στους πιο ευάλωτους, αντιμετωπίζεται η δύσκολη κατάσταση.  

Ο κύριος Σκέρτσος ανέφερε ότι το καλάθι του νοικοκυριού είναι ένα εργαλείο για να έχουμε πιο συνειδητοποιημένους καταναλωτές και μεγαλύτερο έλεγχο, διαφάνεια, και ανταγωνισμό, μεταξύ των επιχειρήσεων. 

Ερωτηθείς για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση επεσήμανε ότι «δεν είναι καθόλου ευκαιριακή αύτη η παρουσίαση, αντιθέτως συγχρονίζεται  και συντονίζεται με ένα ζήτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη». 

crossorigin="anonymous">

«Το γεγονός ότι ενθαρρύνεται αύτη η συζήτηση, οδηγεί και στην αποκάλυψη τέτοιων περιστατικών που υπάρχουν, καθώς είναι ένα παμπάλαιο πρόβλημα που πλέον έρχεται συχνότερα στην επιφάνεια επειδή συζητείται» σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας. 
 

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Επεισόδιο με αστυνομικό και θαμώνα μπαρ στην Κρήτη

Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό, ο οποίος χρησιμοποίησε...

Για τη κορυφή η ΑΕΚ, για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός

Μετά τη σαββατιάτικη νίκη του Παναιτωλικού στο Βόλο...

Ουκρανία: Κυρώσεις σε 185 εταιρείες και τρία πρόσωπα στη Ρωσία και στη Λευκορωσία

Εταιρείες και επιχειρηματίες που εγγυώνται τη μεταφορά στρατιωτικού...

Επεισόδιο με αστυνομικό και θαμώνα μπαρ στην Κρήτη

Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό, ο οποίος χρησιμοποίησε μαχαίρι Ένα σοβαρό περιστατικό...

Συντάξεις: Σχέδιο επιστροφής αναδρομικών σε 1.300.000 συνταξιούχους επεξεργάζεται η κυβέρνηση

Τα ποσά αυτά διεκδικούν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι αλλά και οι κληρονόμοι τους.Ενα σχέδιο επιστροφής των αναδρομικών σε 1.300.000 συνταξιούχους προσανατολίζεται το...

Για τη κορυφή η ΑΕΚ, για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός

Μετά τη σαββατιάτικη νίκη του Παναιτωλικού στο Βόλο και την ισοπαλία του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο, συνεχίζεται σήμερα η 20η αγωνιστική της Super...