Θεοδωρικάκος: Επίσκεψη στη Πάτρα | ΣΚΑΪΕπίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποιεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποιεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος επισκέφθηκε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για όλα τα μείζονα ζητήματα, ενώ παρουσία του υπεγράφη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας.

Ο εν λόγω διαγωνισμός έχει προκηρυχθεί από τις αρχές του 2022 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με συνολικό προϋπολογισμό 2.008.800 ευρώ. 

Αναφερόμενος στο σημαντικό έργο της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, στην περιοχή της Εγλυκάδας, οι διαδικασίες για το οποίο προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υποδομών της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς της και κατ’ επέκταση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

Το απόγευμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας όπου και μίλησε στα στελέχη του κόμματος για το μέχρι σήμερα έργο που έχει πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών. Εντυπωσιακά ήταν και τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που παρουσίασε ο κ. Θεοδωρικάκος για τη μείωση της χαμηλής και μεσαίας εγκληματικότητας στην περιοχή της Πάτρας που αγγίζει το 50%!

crossorigin="anonymous">

Σε ένα περιβάλλον διεθνούς αναταραχής, η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελούν τη μοναδική εγγύηση για τη Δημοκρατία, την ενότητα, την πρόοδο και την ανάπτυξη, τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

ΕΕ: Ελλιπής η εποπτεία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, λέει το ΕΕΣ

Την αργή πρόοδο της ΕΕ προς την ολοκλήρωση...

Δίκυκλο παρέσυρε 64χρονη με το εγγόνι της

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση,...

Ερντογάν: Προς ψήφιση το τουρκορλυβικό μνημόνιο – Το μήνυμα Μητσοτάκη

Καλίν: Θέλουμε τα F-16 χωρίς όρους, αν δεν...

Εύβοια: Νεκρός μετανάστης από υποθερμία σε παραλία- Διασώθηκαν 15

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενημερώθηκε...

ΕΕ: Ελλιπής η εποπτεία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, λέει το ΕΕΣ

Την αργή πρόοδο της ΕΕ προς την ολοκλήρωση της εσωτερικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας διαπιστώνει το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο (ΕΕΣ), με έκθεσή του που...

Δίκυκλο παρέσυρε 64χρονη με το εγγόνι της

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά, Βιβλίο, Ταξίδι, Ευζωία, Διατροφή Αγγελίες εργασίας & recruitment software. Όλες οι δυνατότητες σε...

Ερντογάν: Προς ψήφιση το τουρκορλυβικό μνημόνιο – Το μήνυμα Μητσοτάκη

Καλίν: Θέλουμε τα F-16 χωρίς όρους, αν δεν τα πάρουμε, θα εξετάσουμε εναλλακτικές - Μήνυμα στήριξης στην κυριαρχία της Ελλάδας από το Ισραήλ...