Οικονόμου για Frontex: Απάντηση σε όσους υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα«Η στάση της Frontex, αποδεικνύει το βάσιμο των ελληνικών ισχυρισμών, ενώ είναι και μία απάντηση σε όσους υιοθετούν άκριτα την τουρκική προπαγάνδα» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. 

“Η Ελλάδα είναι σαν έτοιμη από καιρό να ανταποκριθεί στην κάθε πρόκληση”, ανέφερε σήμερα στον ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τη συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα.

“Εχουμε ήδη μέχρι τώρα ανταποκριθεί αποτελεσματικά και  με ετοιμότητα (σε όλες τις προκλήσεις), όπως στην περίπτωση της Έβρου, με αποδόμηση των απόψεων της Τουρκίας σε όλα τα διεθνή φόρα και με οικοδόμηση σημαντικών συμμαχιών”, πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

Σχετικά με το χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με το οποίο η Frontex ξεκινάει ανεξάρτητη έρευνα για την ακραία αντίδραση του τουρκικού λιμενικού την περασμένη Τρίτη στα ανοιχτά της Σάμου, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η στάση της Frontex, αποδεικνύει το βάσιμο των ελληνικών ισχυρισμών, ενώ είναι και μία απάντηση σε όσους υιοθετούν άκριτα την τουρκική προπαγάνδα.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η ελληνική πλευρά δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστεί από τη βασική της στρατηγική που είναι: “Διεθνές Δίκαιο, αποδόμηση της ρητορικής της  Τουρκίας και ενδυνάμωση της χώρας σε όλους τους τομείς.

crossorigin="anonymous">

Οικονόμου: Η κυβέρνηση θα καναλώσει όση ενέργεια απαιτείται και θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα που υπάρχει για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

 Για την οικονομία, ο κος Οικονόμου δεσμεύτηκε ότι  “η κυβέρνηση θα καναλώσει όση ενέργεια απαιτείται και θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα που υπάρχει για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων”.

“Μιλούν διάφοροι για αισχροκέρδεια, ωστόσο επί ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκε η διάταξη περί αισχροκέρδειας στον Ποινικό Κώδικα”, τόνισε, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη νομοθέτησε ανώτατο περιθώριο κέρδους σε σχέση με αυτό που υπήρχε προ κρίσης, εντατικοποιεί τους ελέγχους και παράλληλα δημιουργεί ένα καλάθι για να έχουμε σε κάποια απολύτως απαραίτητα είδη, όσο το δυνατό χαμηλότερες τιμές”.

Ροή Ειδήσεων

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων, στους 1.900 οι νεκροί

Στους 1.121 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από...

Κακοκαιρία «Barbara»: Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη

Δείτε σε ποιες περιοχές έχει ληφθεί ήδη απόφαση...

Τελικά όντως η ΑΕΚ είναι διαφορετική: Μια ζωή δικαστήρια, ενστάσεις και επαναλήψεις…

Στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής έλαβε χώρα...

Πακέτο παροχών: Πως θα ενισχύσει η κυβέρνηση χαμηλόμισθους και συνταξιούχους

Με ένα τριπλό προεκλογικό πακέτο παροχών θα «χτυπήσει»...

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων, στους 1.900 οι νεκροί

Στους 1.121 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον πρώτο σεισμό στην Τουρκία, σύμφωνα με την υπηρεσία καταστροφών της χώρας. Αυτό ανεβάζει τον...

Κακοκαιρία «Barbara»: Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη

Δείτε σε ποιες περιοχές έχει ληφθεί ήδη απόφαση ότι δε θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη τα σχολεία  ...

Τελικά όντως η ΑΕΚ είναι διαφορετική: Μια ζωή δικαστήρια, ενστάσεις και επαναλήψεις…

Στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής έλαβε χώρα ο απόλυτος εξευτελισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν ο διαιτητής Μανούχος μετά από ένσταση της ΑΕΚ...