Στάχτη έγιναν 5 αυτοκίνητα της αστυνομίας- Φωτογραφίες και βίντεο

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν σήμερα τα ξημερώματα τέσσερα υπηρεσιακά Ι.Χ. αυτοκίνητα (ένα περιπολικό και τρία συμβατικά) στο πάρκινγκ Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, από άγνωστη αιτία, από την οποία, ευτυχώς, δεν κινδύνεψε άνθρωπος.

Σύμφωνα με το magnesianews, στο σημείο δεν βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου ενημερώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα από αστυνομικό του Α.Τ. Βορείου Πηλίου και στο σημείο πήγαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα (τρία της Π.Υ. Βόλου και ένα της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ.).

Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά στις 5.10 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάρκινγκ, που βρισκόταν τα αυτοκίνητα δεν εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός.

Αυτό που ερευνάται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι εάν πρόκειται για τυχόν εμπρησμό ή για φωτιά από βραχυκύκλωμα σε ένα απ’ τα οχήματα που μεταδόθηκε και στα υπόλοιπα, λόγω της κοντινής απόστασης στάθμευσης.

Πάντως οι κάτοικοι της Ανακασιάς ανησύχησαν από τις απανωτές εκρήξεις που ακούστηκαν και τα τέσσερα αυτοκίνητα κάηκαν ολοσχερώς.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Πηγή: Magnesianews

Ροή Ειδήσεων

Ευλογιά των πιθήκων: Σε ετοιμότητα για ενδεχόμενα κρούσματα το Ινστιτούτο Παστέρ

Σε ετοιμότητα για τη διάγνωση «εξανθηματικών νόσων» όπως η...

Μακελειό με 11 νεκρούς από αστυνομική επιχείρηση σε φαβέλα του Ρίο νετ Τζανέιρο (βίντεο)

Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια...

Από 1η Ιουλίου για εργαζόμενους σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ

  Την υπουργική απόφαση και τον οδηγό εφαρμογής για την...

Ευλογιά των πιθήκων: Σε ετοιμότητα για ενδεχόμενα κρούσματα το Ινστιτούτο Παστέρ

Σε ετοιμότητα για τη διάγνωση «εξανθηματικών νόσων» όπως η ευλογιά των πιθήκων βρίσκονται το Διαγνωστικό Τμήμα και το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Ιλαράς και Ερυθράς...

Μακελειό με 11 νεκρούς από αστυνομική επιχείρηση σε φαβέλα του Ρίο νετ Τζανέιρο (βίντεο)

Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στη φαβέλα Βίλα Κρουσέιρο, στο βόρειο τμήμα του Ρίο ντε Ζανέιρο, ανακοίνωσε η...

Από 1η Ιουλίου για εργαζόμενους σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ

  Την υπουργική απόφαση και τον οδηγό εφαρμογής για την ψηφιακή οργάνωση του χρόνου της εργασίας και τη λειτουργία της ψηφιακής κάρτας εργασίας, στο πλαίσιο...