Οικονόμου για παρακολουθήσεις: Συνέχεια στα μυθιστορήματα – Χωρίς κανένα στοιχείο οι ισχυρισμοίΟ κ. Οικονόμου κάνει λόγο για «μυθιστορήματα διανθισμένα με ιστορίες κατασκόπων», για «ευφάνταστους ισχυρισμούς χωρίς απολύτως κανένα στοιχείο και τεκμήριο» και σημειώνει πως «η Δικαιοσύνη θα δώσει οριστικές απαντήσεις».

Απάντηση αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπουργοί, δημοσιογράφοι και άλλοι παρακολουθούνταν ταυτόχρονα από ΕΥΠ και Predator, ενώ στην υπόθεση των παρακολουθήσεων εμπλέκονται και ξένοι πράκτορες. Στα άτομα που παρακολουθούνταν, σύμφωνα πάνγτα με το δημοσίευμα, αναφέρονται τα ονόματα των Κωστή Χατζηδάκη, Αλέξη Παπαχελά, Γιώργου Κύρτσου, Αλέξανδρου Διακόπουλου και Αριστείδη Αλεξόπουλου.

Στην απάντησή του ο κ. Οικονόμου κάνει λόγο για «μυθιστορήματα διανθισμένα με ιστορίες κατασκόπων», για «ευφάνταστους ισχυρισμούς χωρίς απολύτως κανένα στοιχείο και τεκμήριο» και σημειώνει πως «η Δικαιοσύνη θα δώσει οριστικές απαντήσεις».

Επιπλέον, τονίζει ότι η κυβέρνηση συνδράμει ενεργά την έρευνα της Δικαιοσύνης ενώ επιτίθεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βραχίονές του έχουν αποφασίσει να πορευτούν έως τις εκλογές με όπλα την τοξικότητα και τη συκοφαντία, αφού δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό και χρήσιμο να εισφέρουν στον τόπο και την κοινωνία».

crossorigin="anonymous">

Όλη η ανακοίνωση του κ. Οικονόμου

«Με πρωτοστάτη τον κ. Βαξεβάνη -ο οποίος έχει ως αρχή του πως οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί είναι πραγματικό- εξακολουθεί η σε συνέχειες δημοσίευση στον Τύπο διαφόρων μυθιστορημάτων γύρω από την υπόθεση των λογισμικών παρακολούθησης και των επισυνδέσεων…

Για άλλη μια εβδομάδα αναπτύσσονται ευφάνταστοι ισχυρισμοί, δίχως κανένα απολύτως στοιχείο και τεκμήριο. Αυτή την εβδομάδα τα μυθιστορήματα είναι διανθισμένα και με «ιστορίες κατασκόπων», οι οποίοι, αφού προηγουμένως επηρέασαν τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, στη συνέχεια, ούτε λίγο ούτε πολύ, οδήγησαν σχεδόν με το ζόρι τον κ. Τσίπρα σε κότερο, δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι, προκειμένου να τον φωτογραφήσουν. 

Ροή Ειδήσεων

Υπερκαλύφθηκε κατά 5,7 φορές o αρχικός στόχος για το Additional Tier 1

Κατά 5,7 φορές, υπερκαλύφθηκε o αρχικός στόχος της...

Bαρθολομαίος: Η Εκκλησία δεν υπήρξε ποτέ κλειστή λέσχη πλουσίων

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Διάκονος Βοσπόριος, Υπογραμματεύς...

Χαλκιδική: Καταστροφική η ακαρπία στις ελιές – Ζημιά 161 εκατ. ευρώ

Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ελαιοκαλλιεργητές στη Χαλκιδική, για...

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Εχθρικές ενέργειες από Ελλάδα – Τι είπε για τον Tayfun

Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί...

Υπερκαλύφθηκε κατά 5,7 φορές o αρχικός στόχος για το Additional Tier 1

Κατά 5,7 φορές, υπερκαλύφθηκε o αρχικός στόχος της Alpha Bank, για το ομόλογο Additional Tier 1 ομόλογο, που άντλησε σήμερα  από τις αγορές...

Bαρθολομαίος: Η Εκκλησία δεν υπήρξε ποτέ κλειστή λέσχη πλουσίων

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Διάκονος Βοσπόριος, Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου. ...

Χαλκιδική: Καταστροφική η ακαρπία στις ελιές – Ζημιά 161 εκατ. ευρώ

Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ελαιοκαλλιεργητές στη Χαλκιδική, για τους οποίους το 2021 ήταν μία καταστροφική χρονιά, με απώλεια εκατομμυρίων λόγω της ακαρπίας. Η...