Τουρκία για τα F-16: «Μέλη του Κογκρέσου που στηρίζουν την Ελλάδα εμποδίζουν τα πάντα»“Στις ΗΠΑ τα μέλη του Κογκρέσου πάλι ενεργοποιήθηκαν για να εμποδίσουν την πώληση των F-16 στην Τουρκία”

Έντονη ενόχληση επικρατεί στην Τουρκία για την καθυστέρηση της απόφασης της πώλησης των F-16, παρά τα ευχολόγια του Ταγίπ Ερντογάν. 

«Μέλη του Κογκρέσου που στηρίζουν την Ελλάδα και τους Ελληνοκύπριους εμποδίζουν τα πάντα» αναφέρεται στα τουρκικά κανάλια όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης. 

«Στις ΗΠΑ τα μέλη του Κογκρέσου πάλι ενεργοποιήθηκαν για να εμποδίσουν την πώληση των F-16 στην Τουρκία. Όλοι τους λειτουργούν υπέρ των θέσεων της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων. Τα μέλη του Κογκρέσου είχαν μια διαδικτυακή συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των Ελληνοκυπρίων (Κυπριακή Δημοκρατία). Δήλωσαν πως ᾽’να αποσυρθεί ο τουρκικός στρατός από την Κύπρο δεν θα επιτρέψουμε ποτέ την πώληση των F-16 στην Τουρκία’’» αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Πηγή: skai.gr

crossorigin="anonymous">

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλία: Δυναμώνουν τα μπλόκα των αγρότων

Στα μπλόκα σε διάφορα σημεία της χώρας και...

Kακοκαιρία Βarbara: Ποια δρομολόγια λεωφορείων δεν πραγματοποιούνται- Νέα ενημέρωση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, ισχύουν...

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων, στους 1.900 οι νεκροί

Στους 1.121 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από...

Κακοκαιρία «Barbara»: Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη

Δείτε σε ποιες περιοχές έχει ληφθεί ήδη απόφαση...

Θεσσαλία: Δυναμώνουν τα μπλόκα των αγρότων

Στα μπλόκα σε διάφορα σημεία της χώρας και ειδικότερα σε αυτά της Θεσσαλίας όπου βρίσκεται το κέντρο των κινητοποιήσεων παραμένουν οι αγρότες, ενισχύοντάς...

Kακοκαιρία Βarbara: Ποια δρομολόγια λεωφορείων δεν πραγματοποιούνται- Νέα ενημέρωση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, ισχύουν οι ακόλουθες μεταβολές

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων, στους 1.900 οι νεκροί

Στους 1.121 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον πρώτο σεισμό στην Τουρκία, σύμφωνα με την υπηρεσία καταστροφών της χώρας. Αυτό ανεβάζει τον...