Κιβωτός του Κόσμου: Στον Εισαγγελέα το προανακριτικό υλικό από τις έρευνες στις δομέςΤο υλικό αφορά τις έρευνες στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στο Κολωνό και στις δομές φιλοξενίας σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Χίο, Καλαμάτα καθώς επίσης και σε οικία στον Κολωνό

Του Μάκη Συνοδινού

Στα «χέρια» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τις έρευνες που διενήργησαν κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας τα προηγούμενα 24ωρα. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το υλικό αφορά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στο Κολωνό αλλά και στις δομές φιλοξενίας που διατηρεί η ΜΚΟ σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Χίο και Καλαμάτα καθώς επίσης και σε οικία στον Κολωνό.

Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη η οποία θα αξιολογήσει τα στοιχεία και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καλέσει μάρτυρες για κατάθεση.

Βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό σε χρηματοκιβώτιο στον Κολωνό

Νωρίτερα, άγνωστο χρηματικό ποσό φυλασσόμενο σε χρηματοκιβώτιο, εντόπισε το κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας από τον έλεγχο που πραγματοποίησε στα γραφεία της «Κιβωτού του κόσμου» στον Κολωνό.

crossorigin="anonymous">

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό είναι μεγάλο ενώ οι αρμόδιοι της οργάνωσης το δικαιολόγησαν στους αστυνομικούς αναφέροντας τους πως υπήρχε προκειμένου να καλύπτει τρέχοντες ανάγκες της ΜΚΟ.

Παράλληλα για ακόμη μια φορά έκαναν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά της Κιβωτού ενώ έγγραφα και παραστατικά που κρίνονται ως σοβαρά για την έρευνα μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ για περαιτέρω ανάλυση.

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Νέα ημερομηνία για τη συζήτηση του Καθηγητή Χρήστου Ζερεφού με τη Βίκυ Φλέσσα

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσχέρειες στις μετακινήσεις, συνεπεία των...

ΚΤΕΟ: Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των υποψηφίων ελεγκτών

Ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων είναι το αμφιθέατρο...

Dell: Καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει...

Μητσοτάκης για σεισμό στην Τουρκία: Βαθιά οδύνη για την καταστροφή – Θέτουμε τις δυνάμεις μας στη διάθεση της Τουρκίας

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη διάθεση της Ελλάδας για την παροχή βοήθειας στην Τουρκία σε ό,τι ζητηθεί.  ...

Νέα ημερομηνία για τη συζήτηση του Καθηγητή Χρήστου Ζερεφού με τη Βίκυ Φλέσσα

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσχέρειες στις μετακινήσεις, συνεπεία των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου  συζήτηση του Γενικού Γραμματέα της...

ΚΤΕΟ: Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των υποψηφίων ελεγκτών

Ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων είναι το αμφιθέατρο του κτιρίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ...