Οι ληστές…. με τις «κάλτσες» πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας!

Μια ακόμη επιτυχία από τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα από αστυνομικό που ήταν εκτός  υπηρεσίας χθες το μεσημέρι στο Ωραιόκαστρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του L&O αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και πεζός στην οδό Κρήτης αντιλήφθηκε περίεργη δραστηριότητα σε ισόγειο διαμέρισμά γεγονός που του προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Άμεσα και δίχως να χάνει καιρό, ο αστυνομικός προχώρησε στη κλήση ενισχύσεων, με τους συναδέλφους του από το Α.Τ Ωραιοκάστρου να φθάνουν κυριολεκτικά μέσα σε πέντε λεπτά στο σημείο!

Μόλις έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι δράστες αντιλήφθηκαν ότι κάποιος τους παρακολουθεί και στη θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν από το σημείο.

Η αποφασιστικότητα και οι τάχιστες ενέργειες των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψή τους έπειτα από ολιγόλεπτη καταδίωξη.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία πρόκειται για δύο ημεδαπούς άνδρες ηλικίας 20 και 18 ετών αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, κοσμήματα και μεγάλη ποσότητα συναλλάγματος που αφαίρεσαν από το σπίτι που διέρρηξαν πριν από λίγα λεπτά.

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν του περιστατικού, ήταν ότι οι δύο κακοποιοί είχαν στη κατοχή τους εκτός από τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν για τη διάρρηξη και ένα ζευγάρι κάλτσες!

Η δικαιολογία; Μα φυσικά για να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα στην οικία και για να δυσκολέψουν το έργο των αστυνομικών στη προσπάθεια εξεύρεσής τους.

Όπως μαθαίνει το Law and Order κατά τη διάρκεια έρευνας της υπόθεσης οι αστυνομικοί ανακάλυψαν, ότι στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμη άτομα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και με τα οποία οι συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα 29-12-2022 έως 07-03-2022, προέβησαν σε διαρρήξεις επιπλέον έξι οικιών του Ωραιοκάστρου, με λεία χρυσαφικά και κοσμήματα.

Ροή Ειδήσεων

Παιδί έπεσε σε κανάλι – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον εντοπισμό...

Ακρίβεια: Στρέφει τους καταναλωτές σε προϊόντα χαμηλής διατροφικής αξίας

Με ένα νέο πιο επιθετικό κύμα ακρίβειας βρίσκονται αντιμέτωποι...

Η Σανγκάη ετοιμάζεται να βγει από το lockdown

Τέλος στο lockdown στη Σανγκάη βάζει η Κίνα, καθώς...

Αθήνα: Ζητάδες τράβηξαν «χειρόφρενο» σε άνδρα με κλεμμένο αμάξι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτη – Ο ρόλος οδηγού ταξί

«Φρένο» στην ξέφρενη κούρσα ατόμου που εντοπίστηκε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα με κλεμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας, έβαλαν «μάχιμα» στελέχη της ομάδας...

Παιδί έπεσε σε κανάλι – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον εντοπισμό και τη διάσωση νεαρού άνδρα, ηλικίας από 15 έως 20 ετών, που έπεσε σε κανάλι...

Ακρίβεια: Στρέφει τους καταναλωτές σε προϊόντα χαμηλής διατροφικής αξίας

Με ένα νέο πιο επιθετικό κύμα ακρίβειας βρίσκονται αντιμέτωποι οι Έλληνες καταναλωτές με απροσδιόριστες όμως συνέπειες τόσο για τη σωματική όσο και την ψυχική...