ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει ποιοι ήταν οι λόγοι παρακολούθησης του Κωστή ΧατζηδάκηΗ αξιωματική αντιπολίτευση ζητάει από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πει συγκεκριμένα «ποιοι είναι τα ρυπαρά δίκτυα που δίνουν στοιχεία και διοχετεύουν υλικό» 

Τους λόγους παρακολούθησης του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη ρωτάει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ . 

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «Ποιοι ήταν οι λόγοι παρακολούθησης του Κωστή Χατζηδάκη; Μετά και τα αδιάσειστα στοιχεία για την παρακολούθηση Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, ο κ. Μητσοτάκης άφησε πια τις φαιδρές δικαιολογίες πως οι αποκαλύψεις τόσων μηνών ήταν μυθεύματα και πέρασε στην αυτογελοιοποίηση: Δεν γνώριζε ο ίδιος που είχε την ευθύνη της ΕΥΠ ότι η υπηρεσία παρακολουθεί τον υπουργό του…» και θέτει τα ακόλουθα ερωτήματα: «Επειδή δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να τον πιστεύει, περιμένουμε μία ξεκάθαρη απάντηση: Ποιοι είναι οι λόγοι εθνικής ασφαλείας που οδήγησαν την Εισαγγελέα της ΕΥΠ, κα Βλάχου να υπογράψει τουλάχιστον έξι διατάξεις για την παρακολούθηση του κ. Χατζηδάκη, δεδομένου ότι αυτή συνεχιζόταν για τουλάχιστον έναν χρόνο. Μετά την πρώτη δηλαδή δίμηνη παρακολούθησή του, υπήρχε εμπεδωμένη πεποίθηση πως συνέτρεχαν λόγοι παράτασης των υποκλοπών. Ποιοι ήταν αυτοί οι λόγοι; Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει».

Επίσης, απευθύνεται στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου ρωτώντας: «περιμένουμε να μας πει συγκεκριμένα, ποιοι είναι τα «ρυπαρά δίκτυα που δίνουν στοιχεία και διοχετεύουν υλικό»; Ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ, κ. Κοντολέων; Ο πρώην ΓΓ του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδης; H Εισαγγελέας της ΕΥΠ κα Βλάχου; Κάποιος άλλος, και αν ναι, ποιος;».

«ΥΓ. Οι αστειότητες που σερβίρουν για φτηνό αντιπερισπασμό αφότου πιάστηκαν με τους κοριούς στα αυτιά, είναι ανάξιες οποιουδήποτε σχολιασμού. Τι να απαντήσει κανείς στο επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δήθεν μετέτρεψε το κακούργημα σε πλημμέλημα για να πέσουν στα μαλακά οι συνεργάτες του κου Μητσοτάκη που έστησαν κατ’ εντολήν του το παρακράτος των παρακολουθήσεων; Ήμαρτον…», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

crossorigin="anonymous">

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Qatargate: «Οι κατηγορίες του Παντσέρι για την Εύα Καϊλή είναι ψευδείς»

Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Stampa...

Καύσιμα: Τι κρατάει ψηλά τις τιμές στην Ελλάδα

Εν μέσω ενός διαρκώς κλιμακούμενου κύματος ακρίβειας, οι...

λιγότερες άδειες παραμονής σε Ρώσους μετανάστες

«Τα τελευταία χρόνια σκεφτόμασταν συχνά να αγοράσουμε ένα...

Qatargate: «Οι κατηγορίες του Παντσέρι για την Εύα Καϊλή είναι ψευδείς»

Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Stampa ο συνήγορος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή υποστήριξε ότι είναι βέβαιος πως ο Αντόνιο Παντσέρι την...

Καύσιμα: Τι κρατάει ψηλά τις τιμές στην Ελλάδα

Εν μέσω ενός διαρκώς κλιμακούμενου κύματος ακρίβειας, οι καταναλωτές – δικαίως – διαμαρτύρονται για τις τιμές, ιδίως όταν αυτές φαίνεται να μην ακολουθούν τις τάσεις...

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία

Η απόφαση θα ισχύσει για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία Δεν θα πραγματοποιηθούν...