Κακοκαιρία «Gaia»: Πώς διαμορφώνονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον ΠειραιάΛόγω της επιδείνωσης που θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, οι αποψινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Πειραιά επαναπρογραμματίζονται

Σε επαναπρογραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Πειραιά λόγω της κακοκαιρίας «Gaia»,  προχωράει, όπως ανακοίνωσε, ο Δήμος Πειραιά. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, λόγω της επιδείνωσης που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου – σύμφωνα και με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της Ε.Μ.Υ. – οι προγραμματισμένες για σήμερα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

Η παράσταση «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ…» με τον «θίασο των Αφηγητών του Χρόνου στις Γειτονιές της Πόλης» που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Κυριακή 11.12.2022, στις 11.30 στην πλατεία Γεννηματά (Δ΄ Κοινότητα) αναβάλλεται και θα επαναπρογραμματιστεί.

Οι δράσεις του «KIDS CHRISTMAS FEST» που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα στην πλατεία Κοραή όπως : «Το ταξίδι των ευχών», «ΣαπουνΌπερα, Τhe Soap Opera», «Robotonio|Εργαστήρια ρομποτικής για παιδιά» «Express yourself by Kroma» «Face Painting & Cookies» και «Καλικαντζαροcomics!» μεταφέρονται για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου τις ίδιες ώρες. Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι απογευματινές παραστάσεις Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης και οι καλικάντζαροι» και «Το θαύμα των Χριστουγέννων».

crossorigin="anonymous">

H φωταγώγηση του παραδοσιακού ιστιοφόρου «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» προγραμματισμένη για σήμερα, Κυριακή 11.12.2022, στις 18:00 στο Πασαλιμάνι θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το «Χωριό των Ξωτικών» θα λειτουργήσει κανονικά, με εξαίρεση τις ώρες κατά τις οποίες θα υπάρχουν φαινόμενα.

Οι προγραμματισμένοι για σήμερα μουσικοί περίπατοι από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, στις 11:00 στο πάρκο Γεννηματά και στις 11:45, στην πλατεία Κοραή αναβάλλονται.

Ροή Ειδήσεων

Πτώση Phantom: Την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού επισκέφθηκε ο Φλώρος

Οι κύριοι Φλώρος και Μπουρόλιας πήγαν στο σπίτι...

Στεγαστικά δάνεια: Ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα των αιτήσεων για την...

Εγκαινιάστηκαν τρία νέα Ελεγκτικά Κέντρα στην Αττική

Τα εγκαίνια τριών νέων Ελεγκτικών Κέντρων της Αττικής...

Πτώση Phantom: Την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού επισκέφθηκε ο Φλώρος

Οι κύριοι Φλώρος και Μπουρόλιας πήγαν στο σπίτι του άτυχου υποσμηναγού για να συλλυπηθούν τα μέλη της οικογένειάς τους ...

«Θρίλερ» με Έντσο Φερνάντες – Περιμένει με ιδιωτικό τζετ στην Πορτογαλία η Τσέλσι! (pics)

Μέχρι και την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα κρατήσει η μεταγραφική υπόθεση του Έντσο Φερνάντες με την Τσέλσι!Έτοιμη να ρίξει μια τελευταία...

Στεγαστικά δάνεια: Ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα των αιτήσεων για την επιδότηση στεγαστικών δανείων και δανείων μικρών επιχειρήσεων, με εμπράγματη ασφάλεια στην πρώτη κατοικία, ευάλωτων πολιτών.Το...