Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για ασέλγεια από 15χρονοΟ 15χρονος αποκάλυψε την φρίκη που πέρναγε στα χέρια υψηλόβαθμου στελέχους της Κιβωτού – Το αγόρι είχε κατονομάσει αρχικά στην κατάθεση του ο 19χρονος, ο πρώτος καταγγέλων 

Και δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια από υψηλόβαθμο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου έρχεται λίγες ημέρες μετά την κατάθεση του 19χρονου – ο οποίος είχε καταθέσει πως είχε πέσει θύμα ασέλγειας και είχε ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» για την οργάνωση.

Πρόκειται για ένα 15χρονο σήμερα αγόρι, φιλοξενούμενος της δομής του Βόλου, ο οποίος κατέθεσε στον εισαγγελέα ανηλίκων πως και αυτός έχει πέσει θύμα ασέλγειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 15χρονο είχε κατονομάσει στην κατάθεση του ο 19χρονος ενώ σε μια πρώτη κρούση που είχε γίνει από τον εισαγγελέα ανηλίκων, ο 15χρονος δεν είχε αναφέρει τίποτα για ασέλγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος είχε εξεταστεί πριν από λίγες ημέρες εντός των εγκαταστάσεων της δομής στο Βόλο , όπου φέρεται να περιέγραψε περιστατικά σωματικής κακοποίησης.

crossorigin="anonymous">

Οι αρχές εκτίμησαν πως το αγόρι πιθανότατα γνώριζε ή βίωσε και άλλα περιστατικά στα οποία δεν αναφέρθηκε στη διάρκεια εκείνης κατάθεσης.

Τότε από την εισαγγελία ανηλίκων αποφασίστηκε να δοθεί χρόνος στο παιδί και με την βοήθεια παιδοψυχολόγου να «ανοίξει» την ψυχή του και να καταγγείλει όσα συνέβησαν εις βάρος του.

Η κατάθεση πάρθηκε σήμερα και ο 15χρονος αποκάλυψε την φρίκη που πέρναγε στα χέρια υψηλόβαθμου στελέχους της Κιβωτού.

Ροή Ειδήσεων

Ερντογάν: Προς ψήφιση το τουρκορλυβικό μνημόνιο – Το μήνυμα Μητσοτάκη

Καλίν: Θέλουμε τα F-16 χωρίς όρους, αν δεν...

Εύβοια: Νεκρός μετανάστης από υποθερμία σε παραλία- Διασώθηκαν 15

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενημερώθηκε...

Πτώση Phantom: Την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού επισκέφθηκε ο Φλώρος

Οι κύριοι Φλώρος και Μπουρόλιας πήγαν στο σπίτι...

Ερντογάν: Προς ψήφιση το τουρκορλυβικό μνημόνιο – Το μήνυμα Μητσοτάκη

Καλίν: Θέλουμε τα F-16 χωρίς όρους, αν δεν τα πάρουμε, θα εξετάσουμε εναλλακτικές - Μήνυμα στήριξης στην κυριαρχία της Ελλάδας από το Ισραήλ...

Εύβοια: Νεκρός μετανάστης από υποθερμία σε παραλία- Διασώθηκαν 15

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για την ύπαρξη μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή του Λιμνιώνα ενώ άνδρες του...

Πτώση Phantom: Την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού επισκέφθηκε ο Φλώρος

Οι κύριοι Φλώρος και Μπουρόλιας πήγαν στο σπίτι του άτυχου υποσμηναγού για να συλλυπηθούν τα μέλη της οικογένειάς τους ...