Πάτρα: Διάρρηξη γραφεία της «Φλόγας»Το πρωί του Σαββάτου η «Φλόγα» έκανε το καθιερωμένο bazaar στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όπου επικράτησε το αδιαχώρητο – «Και μόνο που θα έπαιρναν τα χρήματα παιδιών που αγωνίζονται για την ασθένειά τους, είναι ιεροσυλία» 

Μόνο ιεροσυλία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής 11/12/2022 στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» στην οδό Φιλοποίμενος, στην Πάτρα.

Έκπληκτα στελέχη της «Φλόγας», άνοιξαν το γραφείο χθες το απόγευμα και διαπίστωσαν ότι αφενός μεν όλα ήταν άνω κάτω και αφετέρου η μπαλκονόπορτα ήταν παραβιασμένη.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν και μπήκαν στα γραφεία της «Φλόγας» από το διπλανό διαμέρισμα στο οποίο στεγάζεται ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας. Και αυτό γιατί η πόρτα της «Φλόγας» είναι ασφαλείας. Πήδηξαν από το μπαλκόνι, έσπασαν την μπαλκονόπορτα και εισέβαλαν στον χώρο. Αρπαξαν 600 ευρώ που βρήκαν στο συρτάρι και μία τηλεόραση.

Είναι φανερό πως η διάρρηξη δεν έγινε τυχαία. Το πρωί του Σαββάτου η «Φλόγα» έκανε το καθιερωμένο bazaar στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όπου επικράτησε το αδιαχώρητο. Οι διαρρήκτες υπολόγιζαν ότι τα χρήματα από το παζάρι θα ήταν μέσα στα γραφεία αλλά η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μετά την καταμέτρηση, τα μετέφεραν σε άλλο σημείο μια και ποτέ δεν αφήνουν χρήματα από δωρεές ή «παζάρια» στο γραφείο. Υπήρχαν, όμως, 600 ευρώ για κάποιες πληρωμές τα οποία… βρήκαν οι δράστες. Οι οποίοι φυσικά είχαν κατά νου «μεγάλη μπάζα» αλλά… απογοητεύτηκαν! «Και μόνο που θα έπαιρναν τα χρήματα παιδιών που αγωνίζονται για την ασθένειά τους, είναι ιεροσυλία» δηλώνει η Μαρίνα Ριζογιάννη εκ μέρους της «Φλόγας».

crossorigin="anonymous">

Ευτυχώς όμως τα μέλη του ΔΣ είχαν προνοήσει κι έτσι τα χρήματα του παζαριού είναι ασφαλή και θα δοθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου, που εδώ και δεκαετίες στέκεται αρωγός στους γονείς παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Πηγή: pelop.gr

Ροή Ειδήσεων

ΗΠΑ: Εξαφανίστηκαν δύο σπάνιοι πίθηκοι από τον ζωολογικό κήπο του Ντάλας

«Πιστεύουμε ότι τα ζώα απομακρύνθηκαν σκόπιμα» από τον...

ΕΕ: Ελλιπής η εποπτεία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, λέει το ΕΕΣ

Την αργή πρόοδο της ΕΕ προς την ολοκλήρωση...

Δίκυκλο παρέσυρε 64χρονη με το εγγόνι της

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση,...

Ερντογάν: Προς ψήφιση το τουρκορλυβικό μνημόνιο – Το μήνυμα Μητσοτάκη

Καλίν: Θέλουμε τα F-16 χωρίς όρους, αν δεν...

ΗΠΑ: Εξαφανίστηκαν δύο σπάνιοι πίθηκοι από τον ζωολογικό κήπο του Ντάλας

«Πιστεύουμε ότι τα ζώα απομακρύνθηκαν σκόπιμα» από τον ζωολογικό κήπο, εξήγησε η αστυνομία του Ντάλας, χωρίς να κατονομάσει κάποιον ύποπτο ...

ΕΕ: Ελλιπής η εποπτεία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, λέει το ΕΕΣ

Την αργή πρόοδο της ΕΕ προς την ολοκλήρωση της εσωτερικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας διαπιστώνει το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο (ΕΕΣ), με έκθεσή του που...

Δίκυκλο παρέσυρε 64χρονη με το εγγόνι της

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά, Βιβλίο, Ταξίδι, Ευζωία, Διατροφή Αγγελίες εργασίας & recruitment software. Όλες οι δυνατότητες σε...