Ηράκλειο – Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους: Νεκρός 62χρονος Ινδονήσιος



Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι δυο επιβαίνοντες του αεροσκάφους – Σε καλή κατάσταση το δεύτερο άτομο, ένας 32χρονος Νοτιοαφρικανός

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκαν οι δυο επιβαίνοντες στο μονοκινητήριο αεροσκάφος που έπεσε το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη θαλάσσια περιοχή του Κακού Όρους, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, από όπου είχε απογειωθεί.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ο ένας εκ των δύο, ένας 62χρονος Ινδονήσιος, ήταν ήδη νεκρός όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης, η οποία στήθηκε στις δέκα περίπου το πρωί.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο άτομο, έναν 32χρονο Νοτιοαφρικανό, βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον διοικητή Κωνσταντίνο Τερζάκη.

Διαβάστε ακόμα: Κρήτη: «Βοηθήστε με, πνίγομαι, δεν αντέχω άλλο» φώναζε ο 62χρονος πριν χαθεί από την επιφάνεια της θάλασσας

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αερολιμενάρχης του Αεροδρομίου Ηρακλείου «Ν.Καζαντζακης», το αεροσκάφος μόλις απογειώθηκε εξέπεμψε σήμα κινδύνου. 

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, προκειμένου να καταλήξουν στα αιτία του δυστυχήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Δένδιας: Οι νέοι να συνομιλήσουν με το ελληνικό και χριστιανικό παρελθόν τους

Ομιλία του υπουργού Άμυνας μετά το τρισάγιο για την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου - «Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι κατέβαλαν ενσυνειδήτως και αγογγύστως υπέρτατο φόρο» ...

Καιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές σήμερα Κυριακή των Βαΐων

Στους 20 βαθμούς αναμένεται να φτάσει ο υδράργυρος σήμερα - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει ...