Ανδραβίδα: Ανήλικος ο δράστης της ληστείας σε μικροβιολογικό εργαστήριο



Σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία όπως επίσης και σε βάρος ενός άγνωστου συνεργού του

Άδοξο τέλος είχε η ληστεία που έκανε προχθές το μεσημέρι ένας 17χρονος σε ιατρείο στην Ανδραβίδα καθώς λίγες ώρες αργότερα ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε κλέψει από συρτάρι γραφείου, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Κατά την έξοδό του από το γραφείο, έγινε αντιληπτός από υπάλληλο, η οποία αποπειράθηκε να τον σταματήσει ωστόσο ο νεαρός την έσπρωξε με αποτέλεσμα η γυναίκα  να πέσει στο πάτωμα και να τραυματισθεί ελαφρά στο χέρι.

Στη συνέχεια ο ανήλικος τράπηκε σε φυγή πεζός με άγνωστο συνεργό του, που τον ανέμενε στο τόπο του περιστατικού και επόπτευε την περιοχή.

Διενεργήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του ανήλικου κατηγορούμενου.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ροή Ειδήσεων

Για «πολιτική τρέλας» του Ισραήλ μιλά ο Ερντογάν

Η Τουρκία εκτιμά ότι με την επίθεση στο Λίβανο το Ισραήλ στοχοποιεί συνολικά όλο το Ισλάμ, με τη διεθνή κοινότητα να παραμένει παρατηρητής ...

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena για την 6η αγωνιστική της Super League, με τον Μάριο...

Επεισόδια σε διαδήλωση για την δολοφονία του Χασάν Νασράλα

Διαδηλωτές που εκτόξευαν πέτρες συγκρούστηκαν στο Καράτσι του Πακιστάν με αστυνομικούς...