Τρόμος για 18χρονη – Πήγε να εργαστεί ως νταντά και βιάστηκε από 31χρονο

Τρόμος για 18χρονη – Πήγε να εργαστεί ως νταντά και βιάστηκε από 31χρονο

Η κοπέλα ήρθε σε επαφή μαζί του, αφού πρώτα είχε διαβάσει αγγελία για την οποία ο δράστης αναζητούσε νταντά για να προσέχει δήθεν το παιδί του.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια 18χρονη κοπέλα που βιάστηκε από ένα άνδρα ηλικίας 31 ετών. Το άτυχο κορίτσι είχε μεταβεί στο σπίτι του μετέπειτα βιαστή της, για να εργαστεί ως νταντά. Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στον Πειραιά.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (20/3), όταν μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων στο Facebook, η 18χρονη και ο 31χρονος συμφώνησαν να συναντηθούν στο σπίτι του. Η κοπέλα ήρθε σε επαφή μαζί του, αφού πρώτα είχε διαβάσει αγγελία για την οποία ο δράστης αναζητούσε νταντά για να προσέχει δήθεν το παιδί του.

Όταν η κοπέλα πήγε στο σπίτι, ο άνδρας την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού και την βίασε. Όταν η κοπέλα απελευθερώθηκε από τον βιαστή της, μετέβη στην υποδιεύθυνση ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής, όπου κατήγγειλε το γεγονός και μετά από έρευνα οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Η κακοκαιρία Boris «χτύπησε» την Ιταλία – Αγνοούμενοι και πλημμύρες στην Εμίλια Ρομάνια

Τα σχολεία σε όλη την Εμίλια-Ρομάνια έκλεισαν, δρόμοι επλήγησαν από κατολισθήσεις και η σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει διακοπεί σε ορισμένα σημεία. ...

Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό: Όπλα, λίρες και συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Φυλής ...

Σάλος στο Χ για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι»

Στο φόντο της φωτογραφίας με το γράφημα από δημοσκόπηση φαινόταν μια εσωτερική πισίνα, κάτι που παρατήρησαν οι χρήστες του X, το οποίο πήρε...