«Ανέβαζαν γυμνές φωτογραφίες μου χωρίς να το ξέρω» – Μαρτυρία στο «Live News»

«Είναι ένας βιασμός γιατί είναι τα προσωπικά σου δεδομένα, προσωπικές στιγμές εσύ η ίδια. Όχι να είναι σε κοινή θέα και να πουλιούνται με το όνομα μου αυτό είναι κάτι το οποίο…» αποκαλύπτει μια γυναίκα, εξιστορώντας πως ένιωσε όταν ανακάλυψε ότι κυκλοφορούν γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, εν αγνοία της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», η γυναίκα αναφέρει πως όλα άρχισαν το βράδυ της Πέμπτης (3.2.2022) όταν έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της από άγνωστο αριθμό, για το οποίο δήλωσε ότι «μου είπε ότι κυκλοφορούν ημίγυμνες και γυμνές φωτογραφίες μου αλλά και βίντεο μου σε μια εφαρμογή».

«Ούτε λίγο ούτε πολύ της είπε ότι υπάρχει το υλικό της με το ονοματεπώνυμο της. Η κοπέλα σοκαρίστηκε, έπεσε από τα σύννεφα» δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, Κωνσταντίνος Αμάσογλου.

«Πλήρωναν για να δουν γυμνές φωτογραφίες μου»

Προσωπικές φωτογραφίες της που υπήρχαν μόνο στο δικό της κινητό αλλά και των συντρόφων της, ξαφνικά κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο, με την ίδια να μην πιστεύει στα μάτια της. «Μου έστειλε ως απόδειξη φωτογραφίες μου που είχε και πρόσωπο και μου είπε πως αυτός που τις διανέμει με χρηματικό αντάλλαγμα» εξιστορεί η ίδια.

«Ή πρέπει να δώσεις υλικό ή να πληρώσεις για να έχεις πρόσβαση στην κλειστή ομάδα» προσθέτει το θύμα, καθώς φαίνεται πως έχει στηθεί μια ολόκληρη φάμπρικα που διακινεί ερασιτεχνικό υλικό σε κλειστές ομάδες του Telegram, στο οποίο αποκτά κανείς πρόσβαση με χρηματικό αντάλλαγμα.

«Με εκβίαζε ακόμα μέσα στο αστυνομικό τμήμα»

Επί δύο 24ωρα ο άνδρας έστελνε συνεχώς μηνύματα στην 50χρονη γυναίκα, εκβιάζοντας την εμμέσως πως οι φωτογραφίες της θα διαρρεύσουν και σε πορνογραφικά σάιτ.

«Ότι μπορεί να με κάνει ρεζίλι και να πλησιάζει δικούς μου ανθρώπους. Θα προσπαθούσε να μου αποσπάσει χρήματα, αυτό κατάλαβα» λέει η γυναίκα. Ο έντονος διάλογος δεν σταμάτησε ούτε τη στιγμή που η γυναίκα έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Διάλογος:

  • Γνωρίζετε τις φωτογραφίες;
  • Ναι, είναι παλιές.
  • Είναι δικές σας;
  • Ναι, πού τις βρήκατε;
  • Στο Telegram.

«Έγινε ένας διάλογος με την καθοδήγηση του αστυνόμου ώστε να συναντηθούμε κάπου και να τον συλλάβουν. Και εκείνος το πήγε στο πιο προσωπικό και είπε να συναντηθούμε να μεγαλώσουμε το υλικό. Κάτι που με έκανε έξω φρενών» δήλωσε το θύμα.

Το παράδοξο είναι πως οι φωτογραφίες αυτές είχαν τραβηχτεί 10 χρόνια πριν με την ίδια να μην γνωρίζει ακόμη ποιος σύντροφος ήταν ικανός να τις διαρρεύσει.

«Μίλησα με δύο συντρόφους μου ο ένας αρνήθηκε και ο άλλος ήταν λίγο περίεργος στις απαντήσεις. Πιστεύω στη Διώξη ότι θα κάνει τη δουλειά της» αναφέρει η 50χρονη.

Ο δικηγόρος της 50χρονης γυναίκας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων η οποία και βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Ακίνητα: Πιλοτές – νάρκες στις μεταβιβάσεις

«Μπλόκο» σε χιλιάδες μεταβιβάσεις ακινήτων προκαλούν χώροι στάθμευσης...

Λιγότεροι μισθοφόροι στη Λιβύη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών του βρετανικού στρατού,...

Πάτρα: Πειθαρχικός έλεγχος για τους ιατροδικαστές που εξέτασαν πρώτοι τη Μαλένα και την Ίριδα

Επιστολή του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα στον προϊστάμενο...

Θεσσαλονίκη: Γιατί βούτηξε στον Θερμαϊκό ο 22χρονος – Τι δηλώνει ο ίδιος

Δήλωσε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών -...

Ακίνητα: Πιλοτές – νάρκες στις μεταβιβάσεις

«Μπλόκο» σε χιλιάδες μεταβιβάσεις ακινήτων προκαλούν χώροι στάθμευσης στις πιλοτές πολυκατοικιών. Πρόκειται για θέσεις στάθμευσης οι οποίες είχαν συσταθεί ως ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες...

Λιγότεροι μισθοφόροι στη Λιβύη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών του βρετανικού στρατού, η Μόσχα έχει πιθανόν αναγκαστεί να δώσει την προτεραιότητα στην Ουκρανία σε ό,τι αφορά τη...

Πάτρα: Πειθαρχικός έλεγχος για τους ιατροδικαστές που εξέτασαν πρώτοι τη Μαλένα και την Ίριδα

Επιστολή του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα στον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη ...