Χανιά: Αθώοι οι 7 για τη σύσταση συμμορίας εμπορίας όπλωνΤο δικαστήριο αποφάσισε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι είναι αθώοι για τις κατηγορίες για σύσταση συμμορίας ενώ μόνο ο πρώτος κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της εμπορίας όπλων

Μετά από μια μακριά διακοπή το δικαστήριο αποφάσισε για τους επτά κατηγορούμενους της πολύκροτης υπόθεσης που απασχόλησε τα Χανιά για σύσταση συμμορίας και εμπορίας όπλων. Αναλυτικά, σύμφωνα με το flashnews.gr το δικαστήριο αποφάσισε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι είναι αθώοι για τις κατηγορίες για σύσταση συμμορίας ενώ μόνο ο πρώτος κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της εμπορίας όπλων.

Αναλυτικά το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του πρώτου κατηγορουμένου για τις κατηγορίες της παράνομης μετασκευής όπλων και της παράνομης κατοχής όπλων. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν αφορούν τα όπλα που είναι λειτουργικά.

Για τον δεύτερο κατηγορούμενο το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του για τις κατηγορίες της μετασκευής όπλων χωρίς άδεια και της παράνομης κατοχής όπλων χωρίς άδεια αποφασίστηκε η ενοχή του για την παράνομη κατοχή όπλων που δεν είχαν άδεια. 

Για τον τέταρτο κατηγορούμενο το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ένοχος για την κατηγορία της παράνομης κατοχής όπλου χωρίς άδεια.

crossorigin="anonymous">

Για τον έκτο κατηγορούμενο αποφασίστηκε η ενοχή του για την παράνομη κατοχή όπλων που δεν είχαν άδεια. 

Τέλος για τον έβδομο κατηγορούμενο το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του για την κατηγορία της παράνομης κατοχής όπλου χωρίς άδεια.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης στον πρώτο κατηγορουμένου 7 έτη και 3 μήνες και στον δεύτερο κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 έτη και 9 μήνες και στον 5 κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 2 ετών και 3 μηνών.

Ροή Ειδήσεων

Κακοκαιρία «Barbara»: Τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο και αύριο σε χαμηλό υψόμετρο

Επιμένει η κακοκαιρία με κατά τόπους χιονοπτώσεις και...

Λακωνία: Αιτήσεις για αποζημιώσεις αγροτικών εκμεταλλεύσεων από πλημμύρες

Έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 μπορούν να υποβάλουν...

Το ποδόσφαιρο καταδίκασε τη… μεζούρα

Τι αποφάσισε το Δ.Σ της Super League...

Αργυρούπολη: Πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο επί της Βουλιαγμένης

Πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες λίγο...

Κακοκαιρία «Barbara»: Τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο και αύριο σε χαμηλό υψόμετρο

Επιμένει η κακοκαιρία με κατά τόπους χιονοπτώσεις και την Πέμπτη - Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με χιονόνερο και χιονοπτώσεις κατά διαστήματα και στα βόρεια...

Λακωνία: Αιτήσεις για αποζημιώσεις αγροτικών εκμεταλλεύσεων από πλημμύρες

Έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για αποζημιώσεις επιχειρήσεων και αγροτικών εκμεταλλεύσεων σε περιοχές του Δήμου Ευρώτα που πλημμύρισαν στις...

Το ποδόσφαιρο καταδίκασε τη… μεζούρα

Τι αποφάσισε το Δ.Σ της Super League – Θλιβερή μειοψηφία και μοναξιά για την ΑΕΚ και τις πρακτικές Μελισσανίδη.Περισσότερα σε λίγο…Η ανακοίνωση:To...