ΠΑΣΟΚ: Ποιοι οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια για τις εκλογές 2023Είναι σύνηθες να καταγράφονται «τζαρτζαρίσματα» για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελευταία στροφή πριν τις εκλογές.

Του ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΖΟΛΕΤΟΥ

Στις 29 Ιανουαρίου αναμένεται να συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να «κλειδώσουν» οι υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια.

Την παραίτηση επιβεβαίωσε και η Χαριλάου Τρικούπη αναφέροντας: «Η Αναστασία Σιμητροπούλου υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση της αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για προσωπικούς λόγους. Την ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή της όλους αυτούς τους μήνες στη συλλογική προσπάθεια, την οποία θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις».

Από καμία πλευρά δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες για το διαζύγιο.

crossorigin="anonymous">

Η κ. Σιμητροπούλου που είχε παραιτηθεί από τη θέση της αντιδημάρχου στο Δήμο Αλίμου, ήταν γνωστό πως θα κατέβαινε υποψήφια στον νότιο τομέα της Αθήνας όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να πολιτευτούν η Τόνια  Αντωνίου, ο Στέφανος Ξεκαλάκης, ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Παύλος Χρηστίδης κ.α.

Είναι σύνηθες να καταγράφονται «τζαρτζαρίσματα» για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελευταία στροφή πριν τις εκλογές.

Η ενσωμάτωση των αλλαγών από τη νέα απογράφη έχει προκαλέσει καθυστερήσεις σε όλα τα κόμματα και αυτό έχει προκαλέσει έναν ανταγωνισμό μεταξύ των υποψηφίων.

Ροή Ειδήσεων

ΚΤΕΟ: Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των υποψηφίων ελεγκτών

Ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων είναι το αμφιθέατρο...

Dell: Καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει...

Τουρκία: Νέος ισχυρότατος σεισμός 7,5 Ρίχτερ

Νέος ισχυρότατος σεισμός 7,7 Ρίχτερ - Εικόνες χάους...

Ατρόμητος: «Η ΑΕΚ γνώριζε για τα δοκάρια»!

Γνώση του θέματος με τα δοκάρια είχαν...

ΚΤΕΟ: Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των υποψηφίων ελεγκτών

Ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων είναι το αμφιθέατρο του κτιρίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ...

Dell: Καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς...

Τουρκία: Νέος ισχυρότατος σεισμός 7,5 Ρίχτερ

Νέος ισχυρότατος σεισμός 7,7 Ρίχτερ - Εικόνες χάους μετά τη νέα δόνηση - Πάνω από 1.232 είναι οι νεκροί στις δύο χώρες από...