Νέα Ιωνία: Γνώριμη των Αρχών η συμμορία που άνοιξε πυρ σε καφετέρια


Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Πρόκειται για έναν 37χρονο άνδρα, από την Αλβανία, ο οποίος ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα και είχε πάει στην καφετέρια προκειμένου να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι η συμμορία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, η συμμορία που άνοιξε πυρ στην καφετέρια είναι γνωστή των Αρχών.

Αποτελείται περίπου από 10 άτομα, αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιάσεων, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.

Η περιοχή δράσης τους είναι το κέντρο της Αθήνας, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, ενώ έδρα τους είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία έχει πάρει και το όνομά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμμορία των σκληρών κακοποιών έχει διασυνδέσεις με ποινικούς εντός των φυλακών, ενώ φαίνεται να λειτουργούν και σαν «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

Ο πυροβολισμός στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, φαίνεται να έγινε μετά από συμπλοκή της συμμορίας με άλλα τρία άτομα, επίσης αλλοδαπούς, με τους οποίους υπήρχε προστριβή για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η υπόθεση απασχολεί έντονα την ΕΛ.ΑΣ και τα τμήματα οργανωμένου εγκλήματος αλλά και εκβιαστών.

[Πηγή:]www.megatv.com

Ροή Ειδήσεων

Παρέμβαση Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: Υπάρχουν παγκόσμιες απειλές που απαιτούν παγκόσμιες λύσεις

Ο πρωθυπουργός είπε ότι «υπάρχει το παγκόσμιο συμφέρον που διαπερνά το μεμονωμένο συμφέρον των κρατών» - «Κλειδώνουν» οι λεπτομέρειες για τη συνάντηση με Ερντογάν ...

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-1: Ο Τζούρισιτς λύτρωσε το τριφύλλι στο ΟΑΚΑ

Με δύο γκολ του Τζούρισιτς στο 81ο και στο 88′ λεπτό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-1 στο ΟΑΚΑ για την πέμπτη...

Η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Είναι μελετημένο να τον δω με άλλην»

Για πρώτη φορά μίλησε η Μαρία Κορινθίου για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη έπειτα από 17 χρόνια κοινού βίου. Στον καναπέ...