DW: Τα μυστικά της φέτας – Πώς παράγεται και τι την κάνει τόσο μοναδική



Η γεύση (της φέτας) δεν είναι ίδια σε όλη την Ελλάδα, αναφέρει παραγωγός φέτας

Τα μυστικά της φέτας και την διαδικασίας παραγωγής της παρουσιάζει σε βίντεο της η DW.

Η γεύση (της φέτας) δεν είναι ίδια σε όλη την Ελλάδα, αναφέρει ο παραγωγός φέτας, Σπύρος Χρυσούλας.

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια φάρμας, Μαρία Διαμάντη, το γάλα είναι η βάση της φέτας. 

Όσο πιο πολύ κατσικίσιο γάλα έχει η φέτα τόσο πιο πικάντικη και ελαφρώς πιο σκληρή γίνεται, λέει η κα Διαμάντη. 

Η παστερίωση γίνεται στους 65 βαθμούς για 20 λεπτά, προσθέτει ο κ. Χρυσούλας.

Παράλληλα, ο ίδιος υπογραμμίζει πως  \το αλάτι είναι αυτό που δίνει την γεύση στην φέτα και την προστατεύει.

Δείτε αναλυτικά τα μυστικά της φέτας και την διαδικασία παραγωγής της στο βίντεο της DW

Πηγή: DW

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Viral AI βίντεο: Το «αληθινό πρόσωπο του Ιησού» – Κινείται και χαμογελάει

Το βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στα social...

Θεσσαλονίκη: Γιατροί καταγγέλλουν ελλείψεις προσωπικού στα Κέντρα Υγείας

Ενδεικτικά, στο Κέντρο Υγείας Πύλης Αξιού, οι γιατροί...

Παπασταύρου: Ο ρόλος της Ελλάδας είναι να εξάγει ενεργειακή ασφάλεια

Η επόμενη υπουργική απόφαση υπογράφεται αύριο και μέχρι...

Αίθριος σήμερα ο καιρός με λίγες βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Λίγες νεφώσεις σήμερα στη χώρα - Πού αναμένονται...

Viral AI βίντεο: Το «αληθινό πρόσωπο του Ιησού» – Κινείται και χαμογελάει

Το βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στα social media με αρκετούς να το χαρακτηρίζουν ιστορικά ανακριβές και άλλους μέχρι και … ιερόσυλο ...

Θεσσαλονίκη: Γιατροί καταγγέλλουν ελλείψεις προσωπικού στα Κέντρα Υγείας

Ενδεικτικά, στο Κέντρο Υγείας Πύλης Αξιού, οι γιατροί μειώθηκαν από 218 το 2014 σε μόλις 39 σήμερα ...

Παπασταύρου: Ο ρόλος της Ελλάδας είναι να εξάγει ενεργειακή ασφάλεια

Η επόμενη υπουργική απόφαση υπογράφεται αύριο και μέχρι το τέλος Απριλίου, θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο  διαγωνισμός ...