Στο πλευρό του Νίκου Παπαθανάση ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Είμαστε μαζί σου σ’ αυτή την αήθη επίθεση»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης τάχθηκε στο πλευρό του Νίκου Παπαθανάση στην υπόθεση δημοσιεύματος που ανέφερε ότι του έγινε χαριστικό «κούρεμα» σε δάνειο και μίλησε για «αήθη επίθεση».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση στο twitter για το όλο θέμα, στο οποίο παρέθεσε στοιχεία για την υπόθεση του «κουρέματος» δανείου στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων ανέφερε ότι «ψευδώς γράφτηκε ότι του έγινε κούρεμα -97% σε δάνειο 1,8 εκ στο οποίο ήταν εγγυητής».

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στο δάνειο.

«Τα πραγματικά περιστατικά. Το δάνειο το πήρε εταιρία, εξυπηρετείτο κανονικά για χρόνια, ο Νίκος (σ.σ.: εννοεί τον Νίκο Παπαθανάση) ήταν και παραμένει συνεγγυητής μαζί με πολλούς άλλους και με πολλά ακίνητα υποθηκευμένα. Ο συμβιβασμός αφορά μόνον στην μεταβίβαση του μισού ενός διαμερίσματος αντικειμενικής αξίας 180.000€ – 90.000€ στο οποίο είχε 1η υποθήκη άλλη Τράπεζα αυτή που έδωσε το Στεγαστικό», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Βάσει των νόμων πρώτα εξοφλείται το στεγαστικό και μετά πληρώνεται από ό,τι μένει η δεύτερη υποθήκη. Δηλαδή, από τις 90.000 η 1η Τράπεζα λαμβάνει την μερίδα το λέοντος και η δεύτερη ό,τι απομείνει. Αυτό υπολογίστηκε στο ποσό του συμβιβασμού και πολλά έδωσε κατά την γνώμη μου. Εγγυητής παραμένει με το υπόλοιπο της περιουσίας το, το δάνειο είναι ακούρευτο και η Τράπεζα συνεχίζει κανονικά τις νομικές ενέργειες της είσπραξης του», επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι είναι στο πλευρό του Νίκου Παπαθανάση.

«Έως τις εκλογές μόνον τοξικότητα θα έχει να προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν έχει τίποτε απολύτως να πει για το μέλλον της χώρας. Μην τους επιτρέπετε να σπιλώνουν έτσι ανθρώπους. Νίκο (σ.σ.: εννοεί τον Νίκο Παπαθανάση) είμαστε όλοι μαζί σου σε αυτήν την αήθη επίθεση!», κατέληξε ο υπουργός.

To άρθρο Στο πλευρό του Νίκου Παπαθανάση ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Είμαστε μαζί σου σ’ αυτή την αήθη επίθεση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Χαμάς: «Είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε να πολεμάμε, εάν το Ισραήλ δεσμευτεί σε εκεχειρία»

Aντιπροσωπεία της Χαμάς συζήτησε «ιδέες και προτάσεις» σχετικά...

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Τα ποσοστά των κομμάτων μετά τις εξελίξεις

Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν, σε συντριπτικό...

Χαμάς: «Είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε να πολεμάμε, εάν το Ισραήλ δεσμευτεί σε εκεχειρία»

Aντιπροσωπεία της Χαμάς συζήτησε «ιδέες και προτάσεις» σχετικά με μια εκεχειρία στη Γάζα με Αιγύπτιους αξιωματούχους στο Κάιρο ...

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Τα ποσοστά των κομμάτων μετά τις εξελίξεις

Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν, σε συντριπτικό ποσοστό, τα βασικά προβλήματα των πολιτών - Καταλληλότερος με διαφορά για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης ...

H βαθμολογία του Conference League μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Τσέλσι

Δείτε τη βαθμολογία του Conference League μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής. Υποχώρηση για τον Παναθηναϊκό στο βαθμολογικό πίνακα. Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού...