Ολυμπιακός: Στο… βάθος η Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη! Οι τρεις ομάδες απ' τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλός στα πλέι οφ της Euroleague


Ο Ολυμπιακός, νίκησε τη Μπασκόνια, έκλεισε την κανονική περίοδο της Euroleague καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και τώρα… περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ, με την ολοκλήρωση των ματς της Μ. Παρασκευής. Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο του σημαντικό στόχο. Έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που τερμάτισε στην κορυφή της κανονικής περιόδου της Euroleague. Η ομάδα του Μπαρτζωκα «γλιτώνει» οριστικά την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και έχει τρεις ομάδες… μπροστά της, από τις οποίες θα προκύψει η αντίπαλος στα πλέι οφ. Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια και Ζαλγκίρις Κάουνας οι υποψήφιοι αντίπαλοι, σε περίπτωση που τερματίσουν στην 8η θέση.

Τη Μεγάλη Παρασκευή η αδιάφορη Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται Ζάλγκιρις Κάουνας στις 21:30 και η Παρτίζαν τον Παναθηναϊκό στις 21:30.

Σενάριο πρώτο: Αν κερδίσει η Μπάγερν την Ζαλγκίρις, ανεξάρτητα τι θα συμβεί στο ματς της Παρτίζαν με τον Παναθηναϊκό, τότε στην 8η θέση θα βρεθεί η Μπασκόνια.

Σενάριο δεύτερο (και ίσως και πιθανότερο): Αν επικρατήσει η Ζαλγκίρις της Μπάγερν και η Παρτίζαν του Παναθηναϊκού, τότε αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η Φενέρμπαχτσε.

Σενάριο τρίτο: Αν επικρατήσει η Ζαλγκίρις της Μπάγερν και ο Παναθηναϊκός κάνει διπλό στο Βελιγράδι, τότε στην 8η θέση θα τερματίσει η Ζαλγκίρις.

Τα πλέι οφ έχουν οριστεί να ξεκινήσουν την Τρίτη (25/04) με τις σειρές να κρίνονται στις τρεις νίκες (οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στην έδρα αυτού με το πλεονέκτημα). Κάθε σειρά διεξάγεται ανά δύο ημέρες και αν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, αυτό θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου.

Θυμίζουμε πως το Final-4 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Μαΐου στη Λιθουανία και συγκεκριμένα στο Κάουνας. Εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί εκεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού, Μονακό – Μακάμπι.

Το πρόγραμμα της Μεγάλης Παρασκευής:

20:30 Αναντολού Εφές-Μονακό

21:30 Μπαρτσελόνα-Βαλένθια

21:30 Μπάγερν Μονάχου-Ζάλγκιρις

21:30 Παρτίζαν-Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία

*Ολυμπιακός 24-10

*Ρεάλ 23-11

*Μπαρτσελόνα 22-11

*Μονακό 21-12

*Μακάμπι 20-14

*Παρτίζαν 19-14

*Φενερμπαχτσέ 19-15

Ζάλγκιρις 18-15

Μπασκόνια 18-16

Ερυθρός Αστέρας 17-17

Αναντολού Εφές 16-17

Βαλένθια 15-18

Αρμάνι Μιλάνο 15-19

Βίρτους 14-20

Μπάγερν 11-22

Παναθηναϊκός 11-22

Άλμπα 11-23

Βιλερμπάν 8-26

* Έχουν προκριθεί στα πλέι οφ

To άρθρο Ολυμπιακός: Στο… βάθος η Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη! Οι τρεις ομάδες απ' τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλός στα πλέι οφ της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Χεζμπολά: Απωθήθηκε «απόπειρα» διείσδυσης του ισραηλινού στρατού σε παραμεθόρια περιοχή

Σε ανακοίνωσή του, το σιιτικό ένοπλο κίνημα ανέφερε πως «ομάδα στρατιωτών του ισραηλινού εχθρού προσπάθησε να διεισδύσει (...) στην πόλη Μπλίντα» ...

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το κόμμα που θα γκρεμίσει τη ΝΔ από την κυβέρνηση

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το κόμμα που θα γκρεμίσει τη ΝΔ από την κυβέρνηση», λέει ο κος Ανδρουλάκης ...

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0 τελικό: Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την Ένωση

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός την… κοίταξει στα ίσα και τη νίκησε με 1-0, σε ματς για την 7η...