«Έπεσα θύμα κυκλώματος» λέει ο 28χρονος που συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης

Αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ο 28χρονος άνδρας από την Αλβανία ο οποίος συνελήφθη μετά τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ηρωίνης σε διαμέρισμα τύπου Airbnb στο Γκάζι.

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς 63 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης βάρους 30 κιλών και 463,2 γραμμαρίων, αξίας 500.000 ευρώ. Τον χώρο σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές τον χρησιμοποιούσε ο 28χρονος, ο οποίος φέρεται ως μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ως «καβάτζα».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Γεώργιος Κριεμάδης, τονίζει, σε δήλωση του ότι ο εντολέας του, έπεσε θύμα επιτήδειου κυκλώματος το οποίο τον εξαπάτησε, εκμεταλλευόμενο την τοξικοεξάρτησή του. Όπως αναφέρει ο δικηγόρος το κύκλωμα μίσθωσε στο όνομα του το διαμέρισμα Airbnb στο Γκάζι.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κριεμάδης τονίζει στη δήλωση του «ο εντολέας μου αρνείται την καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και την εμπλοκή του στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Δηλώνει θύμα επιτήδειου κυκλώματος, το οποίο τον εξαπάτησε εκμεταλλευόμενο την τοξικοεξάρτησή του και μίσθωσε στο όνομά του το Airbnb μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά. Είναι εξάλλου σύνηθες το φαινόμενο τα κυκλώματα αυτά να “χρησιμοποιούν” τοξικοεξαρτημένα άτομα προκειμένου οι πραγματικοί υπαίτιοι να διαφεύγουν των αρχών».

Ροή Ειδήσεων

Ευρωπαίοι πυροσβέστες στη μάχη για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή των Ρουμάνων, των...

Φλώρινα: Αρδευτικά έργα ύψους 41,5 εκατ. ευρώ

Η Φλώρινα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την διαχείριση...

Ρωσικό ναυτικό: Βύθισαν δικό τους πλοίο ανοιχτά της Μαριούπολης

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το αποβατικό σκάφος...

ΕΥ Ελλάδος: Πάνω από 1200 θέσεις εργασιας τα τελευταία χρόνια

Η ΕΥ Ελλάδος, έχοντας τοποθετήσει την τεχνολογία στο...

Ευρωπαίοι πυροσβέστες στη μάχη για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή των Ρουμάνων, των Γάλλων και των Βουλγάρων θα αποτελείται από μηχανοκίνητα τμήματα με δικά τους οχήματα ενώ των...

Φλώρινα: Αρδευτικά έργα ύψους 41,5 εκατ. ευρώ

Η Φλώρινα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την διαχείριση των υδατικών πόρωνΑρδευτικά έργα που δίνουν λύση στο πρόβλημα της Φλώρινας, προϋπολογισμού μελέτης 41.500.000,00 ευρώ,...

Ρωσικό ναυτικό: Βύθισαν δικό τους πλοίο ανοιχτά της Μαριούπολης

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το αποβατικό σκάφος χτύπησε σε ρωσική θαλάσσια νάρκη. ...