Ερντογάν σε Μανώλη Κωστίδη και Καθημερινή: Οι εκλογές να γίνουν η αρχή μιας νέας εποχής


Με την Ελλάδα μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη τις εχθρότητες και τους ανταγωνισμούς, σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος

Την επιθυμία να αρχίσει μία νέα εποχή στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία εκφράζει με δηλώσεις του στoν Μανώλη Κωστίδη και την «Καθημερινή» ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, μετά την τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση στην Αγκυρα, τόνισε συγκεκριμένα: «Με την Ελλάδα μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη τις εχθρότητες και τους ανταγωνισμούς, αυτό έφθειρε πολύ και τις δύο χώρες και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Εύχομαι οι εκλογές και της Ελλάδας και της Τουρκίας να γίνουν η αρχή μιας νέας εποχής. Εμείς από την Τουρκία στέλνουμε στην Ελλάδα τους εγκάρδιους φιλικούς χαιρετισμούς μας».

Σε ερώτηση του Μανώλη Κωστίδη αν έχει να στείλει κάποιο μήνυμα ή ευχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη απάντησε: «Αυτές τις εντυπώσεις πρέπει να τις διατηρήσει ο Μητσοτάκης και να τηρήσει τους λόγους του».

O πρόεδρος της Τουρκίας θεωρεί πως θα νικήσει στις εκλογές και δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Κ» ότι «οι συγκεντρώσεις στις πλατείες αυτό δείχνουν, αυτή την επιθυμία δείχνει ο λαός, το βλέπετε κι εσείς».

Διαβάστε περισσότερα στην Καθημερινή

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

DW: Άμεση απομάκρυνση Βρετανών πολιτών από τον Λίβανο

Στην Κύπρο φτάνουν 700 Βρετανοί στρατιώτες για να...

Καπνοί σε συρμό του Ηλεκτρικού στον σταθμό Ειρήνη – Επενέβη άμεσα η Πυροσβεστική

Προς στιγμή προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί ...

Τι έδειξε το poll του skai.gr για το debate του ΠΑΣΟΚ

Στο ερώτημα «Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο νικητής»...

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα

Στο Ιόνιο και την Ήπειρο αναμένονται παροδικά αυξημένες...

DW: Άμεση απομάκρυνση Βρετανών πολιτών από τον Λίβανο

Στην Κύπρο φτάνουν 700 Βρετανοί στρατιώτες για να βοηθήσουν στη διαδικασία απομάκρυνσης χιλιάδων πολιτών από τον Λίβανο. «Αυτοσυγκράτηση και αποκλιμάκωση στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου»...

Τι έδειξε το poll του skai.gr για το debate του ΠΑΣΟΚ

Στο ερώτημα «Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο νικητής» κλήθηκαν να απαντήσουν οι αναγνώστες του skai.gr, με αφορμή την τηλεμαχία μεταξύ των 6 υποψηφίων...