Ρέθυμνο: Φωτιά σε επιχείρηση σούπερ μάρκετ – Καταστράφηκε ολοσχερώς


Η φωτιά έφτασε μέχρι τα σταθμευμένα αυτοκίνητα γραφείου ενοικιάσεων προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε ορισμένα από αυτά

Στάχτη έγινε σούπερ μάρκετ στην παραλιακή Ρεθύμνου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής ξέσπασε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα.

Η πρώτη κλήση στην πυροσβεστική έγινε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Μαΐου, με ισχυρές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο.

Στη μάχη ε τις φλόγες ρίχτηκαν πυροσβέστες από ο Πυροσβεστική Κλιμάκιο Περάματος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών και το Πυροσβεστική Κλιμάκιο Σπηλίου, με 5 οχήματα και 14 υπαλλήλους.

Η φωτιά επεκτάθηκε αρκετά γρήγορα πιθανόν λόγω των εύφλεκτων συσκευασιών που υπήρχαν μέσα στο σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα το κατάστημα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το neakriti.gr, η φωτιά επεκτάθηκε και σε σταθμευμένα οχήματα που βρισκόταν κοντά στο κατάστημα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής και διενεργείται προανάκριση.

Παρόλο που το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή από την φωτιά δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Αχαΐα: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ | ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο, ο σεισμός εκδηλώθηκε...

Ιράν: 12 συλλήψεις για «κατασκοπεία» υπέρ του Ισραήλ

Σήμερα με δρακόντεια μέτρα και στρατιωτικές τιμές, χιλιάδες...

Βόλος: Πετροπόλεμος μεταξύ κουκουλοφόρων στο κέντρο της πόλης

Tο επεισόδιο ξεκίνησε από την συμβολή των οδών...

Κατιάνα Μπαλανίκα: Στο «Ντόλτσε Βίτα» έπαιξα την Σάσα σαν γκέι – Ποια γυναίκα λέει τέτοιες ατάκες;

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για το ρόλο της «Σάσας» στη θρυλική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» αποκαλύπτοντας πώς έβαλε τη δική της «πινελιά» που τελικά,...

Αχαΐα: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ | ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο, ο σεισμός εκδηλώθηκε 15 χιλιόμετρα Νοτιαανατολικά του Καλεντζίου Αχαΐας και είχε 5 χιλιόμετρα εστιακό βάθος. ...

Ιράν: 12 συλλήψεις για «κατασκοπεία» υπέρ του Ισραήλ

Σήμερα με δρακόντεια μέτρα και στρατιωτικές τιμές, χιλιάδες κόσμου συνόδευσαν τον νούμερο 2 της Χεζμπολάχ, Ιμπραχίμ Ακίλ στην τελευταία του κατοικία. ...