Έμπολι – Λάτσιο 0-2: Πήρε το «διπλό» και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Serie A


Η Λάτσιο πέρασε με 2-0 από την έδρα της Έμπολι, σε ματς για το φινάλε της φετινής Serie A και κατέκτησε έτσι τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Ιταλίας.

Την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Serie A για τη σεζόν 2022/2023 κατέκτησε η Λάτσιο, μετά την αποψινή της εκτός έδρας επικράτηση επί της Έμπολι με 2-0, στο πλαίσιο της 38ης (τελευταίας) αγωνιστικής.

Το σκορ για τους «Λατσιάλι» άνοιξε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ρομανιόλι και στις καθυστερήσεις ο Λουίς Αλμπέρτο διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ενώ μετά την εξέλιξη αυτή, η φιναλίστ του τελικού του Champions League, Ίντερ, κατετάγη οριστικά 3η και 4η η Μίλαν, άσχετα με το αποτέλεσμα της κυριακάτικης (4/06) εντός έδρας αναμέτρησης με την Βερόνα.

Η υποβιβασμένη Κρεμονέζε είπε «αντίο» στους οπαδούς της με «τρίποντο» γοήτρου επί της Σαλερνιτάνα, με 2-0. Το ματς κρίθηκε από το πέναλτι του Μπουναϊούτο στο 28 και του Τσατζού στο 89.

To άρθρο Έμπολι – Λάτσιο 0-2: Πήρε το «διπλό» και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Serie A δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...