Ναυάγιο στην Πύλο: Κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος



Άγνωστο αν θα γίνει το debate των πολιτικών αρχηγών

 

 

Την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στην Πύλο, από σήμερα Τετάρτης έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, κήρυξε ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς.

Η ανακοίνωση

«Ο Πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος από σήμερα Τετάρτη 14/6, ώς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16/6 για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία». 

Σημειώνεται ότι από νωρίς το μεσημέρι επικρατούσε προβληματισμός στα κομματικά επιτελεία για το αν θα γίνει το προκαθορισμένο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών λόγω του τραγικού ναυαγίου και της εν εξελίξει επιχείρησης διάσωσης. Η διεξαγωγή του ντιμπέιτ έχει προγραμματιστεί κανονικά για αύριο Πέμπτη, αλλά με το βάση γεγονός του τριήμερου εθνικού πένθους η τηλεμαχία και η προεκλογική δραστηριότητα αναμένεται να “παγώσουν”.
 

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Χάρις: Συγκέντρωσε 4 φορές περισσότερα χρήματα σε δωρεές από τον Τραμπ

Η εκστρατεία της Χάρις συγκέντρωσε πάνω από 189 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο, υπερτετραπλάσιο από το ποσό των 44 εκατομμυρίων δολαρίων που μάζεψε η...

Κουτσούμπας στο 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή»: Εδώ ζωντανεύει η ελπίδα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους εκείνους που ψάχνουν απαντήσεις για το σήμερα και αγωνιούν για το αύριο ...

Βαζέχα, Γιαννάκης και άλλοι μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού στο Καλλιμάρμαρο

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού έδωσαν το “παρών” στο ιστορικό έκτο...