Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζορίστηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Τζόρνταν Τόμπσον στο Wimbledon


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνάντησε μεγάλη δυσκολία απέναντι στον Τζόρνταν Τόμπσον, ωστόσο ο Σέρβος τενίστας πήρε τη νίκη με 3-0 (6-3, 7-6, 7-5) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Wimbledon.

Σε ένα αγώνα που είχε διάρκεια 2.5 ωρών, ο «Νόλε» είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Τόμπσον, ωστόσο κατάφερε εν τέλει να «λυγίσει» τον αξιόμαχο αντίπαλο του.

Με αυτό τον τρόπο ο Τζόκοβιτς διατήρησε το αήττητο στα major τουρνουά, το οποίο έχει ξεκινήσει από πέρυσι, φτάνοντας παράλληλα τις 350 νίκες στην καριέρα του σε Grand Slam.

Στον επόμενο γύρο του τουρνουά ο 35χρονος Σέρβος θα αντιμετωπίσει είτε τον νικητή του ζευγαρίου ανάμεσα στον  Τομάς Μάρτιν Ετσεβέρι και τον Σταν Βαβρίνκα.

To άρθρο Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζορίστηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Τζόρνταν Τόμπσον στο Wimbledon δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ισημερινός: 5 νεκροί από πυρά σε βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας

Η επίθεση διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο, μέσα σε κομμωτήριο στο υποβαθμισμένο προάστιο Πισουλί ...

Έρχεται το νέο σύστημα για την οδική ασφάλεια – Από την κάμερα στο κινητό με sms τα πρόστιμα

Προβλέπεται ότι θα εγκατασταθούν 1.000 κάμερες στην Αττική που θα μπορούν να διαπιστώνουν όλες τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ...

Απόψε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον στη Νέα Υόρκη

Η Ελλάδα αναμένεται να υποστηρίξει το Σύμφωνο για το Μέλλον στα Ηνωμένα Έθνη - Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ ...