Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης – Στη θέση του ο Γιάννης Οικονόμου



Προσωπικούς λόγους επικαλείται για την παραίτησή του ο έως τώρα υπουργός Προστασίας του Πολίτη – Ο Γιάννης Βρούτσης πάει στο υπουργείο Αθλητισμού

Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο Νότης Μηταράκης. Η παραίτηση του κ.Μητσράκη έγινε αποδεκτή από την πρωθυπουργό, ενώ στη θέση του μετακινείται από το υπουργείο Αθλητισμού ο κ.Γιάννης Οικονόμου. Το χαρτοφυλάκειο του Αθλητισμού θα αναλάβει ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.

Η ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού, ακολουθεί:

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Κουτσούμπας στο 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή»: Εδώ ζωντανεύει η ελπίδα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους εκείνους που ψάχνουν απαντήσεις για το σήμερα και αγωνιούν για το αύριο ...

Βαζέχα, Γιαννάκης και άλλοι μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού στο Καλλιμάρμαρο

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού έδωσαν το “παρών” στο ιστορικό έκτο...