Κορυφώνεται το κύμα ζέστης το Σάββατο – Πότε θα αρχίσει να υποχωρεί η θερμοκρασία


Ιδιαίτερα ζεστές αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες όπως αναφέρει το meteo, καθώς την Παρασκευή και το Σάββατο (5.8.2023) η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo, σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στη χώρας μας έως το Σάββατο 5 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το νέο κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται να κορυφωθεί αύριο και το Σάββατο, οπότε κατά τόπους η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 °C.

Από το απόγευμα του Σαββάτου ατμοσφαιρική διαταραχή που μεταφέρει ψυχρότερες αέριες μάζες θα επηρεάσει τον καιρό των βορειοδυτικών και στη συνέχεια των βορείων ηπειρωτικών με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Παράλληλα οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν σταδιακά, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή από την Κυριακή.

 

To άρθρο Κορυφώνεται το κύμα ζέστης το Σάββατο – Πότε θα αρχίσει να υποχωρεί η θερμοκρασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Χαμάς: «Είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε να πολεμάμε, εάν το Ισραήλ δεσμευτεί σε εκεχειρία»

Aντιπροσωπεία της Χαμάς συζήτησε «ιδέες και προτάσεις» σχετικά...

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Τα ποσοστά των κομμάτων μετά τις εξελίξεις

Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν, σε συντριπτικό...

Χαμάς: «Είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε να πολεμάμε, εάν το Ισραήλ δεσμευτεί σε εκεχειρία»

Aντιπροσωπεία της Χαμάς συζήτησε «ιδέες και προτάσεις» σχετικά με μια εκεχειρία στη Γάζα με Αιγύπτιους αξιωματούχους στο Κάιρο ...

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Τα ποσοστά των κομμάτων μετά τις εξελίξεις

Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν, σε συντριπτικό ποσοστό, τα βασικά προβλήματα των πολιτών - Καταλληλότερος με διαφορά για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης ...

H βαθμολογία του Conference League μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Τσέλσι

Δείτε τη βαθμολογία του Conference League μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής. Υποχώρηση για τον Παναθηναϊκό στο βαθμολογικό πίνακα. Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού...