ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτες εικόνες οι ουρές έξω από το Κτηματολόγιο



«Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο. Δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές έχουν αναδείξει το ζήτημα εδώ και πολλούς μήνες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Τις τελευταίες ώρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας απαράδεκτες εικόνες με ουρές έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών με την αναμονή να έχει φτάσει έως και τις 12 ώρες», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 «Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο. Δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές έχουν αναδείξει το ζήτημα εδώ και πολλούς μήνες. Ωστόσο, οι εκκλήσεις τους δεν εισακούστηκαν, με αποτέλεσμα στην “Ελλάδα 2.0” η σειρά προτεραιότητας να τηρείται ακόμα χειρόγραφα και με χαρτάκια», σημειώνει και καταλήγει:

 «Η κυβερνητική αδιαφορία, η υποστελέχωση και οι καθυστερήσεις στην ψηφιοποίηση είναι πλευρές που οξύνουν το πρόβλημα και πρέπει να αντιμετωπισθούν το συντομότερο δυνατόν. Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία για εκατοντάδες πολίτες και επαγγελματίες».

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 16χρονος που είχε πάει για μπάνιο στον Άλιμο και είχε εξαφανιστεί

Ο ανήλικος πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/9/24) για μπάνιο στον Άλιμο και από εκείνη τη στιγμή δεν είχε δώσει σημεία ζωής… Ο ανήλικος,16...

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα Skills4Jobs στη Θεσσαλία

Η εμβληματική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) – Skills4Jobs...

Νέοι μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου

Συναγερμός στις αρχές για την ύπαρξη ξύλινου σκάφους με 22 μετανάστες 37 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου. ...